u srcu grada

Sve je podređeno udobnosti, a imaju divno društvo: Zavirite u ljubavno gnezdo Petra Strugara i Nine Nešković u Beogradu

1

U ušuškanom stanu u srcu Beograda žive Petar, Nina i još jedna dama, kojoj glumac ne zna da kaže "ne"

DOM PETRA STRUGARA JE RAJ U SRCU GRADA
DOM PETRA STRUGARA JE RAJ U SRCU GRADA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Petar Strugar nedavno je obledanio svoju vezu sa glumicom Ninom Nešković. Njih dvoje često vreme provode u Petrovom stanu u srcu grada, pišu mediji, gde im društvo pravi i glumčev ljubimac. 

 

Osim Nine i Petra u stanu živi i Petrov pas, ženka šnaucera Frida koja je do dolaska lepe glumice bila gazdarica kuće. Sada, oni zajedno dele porodičnu toplinu i trude se da svaki slobodan trenutak provedu zajedno. 

 

Petar ima i dvojcu sinova koji često provode vreme u igri i zabavi sa ocem i kućnim ljubimcem.

Sudeći prema fotografijama koje Petar deli na društvenim mrežama njegov dom je ušuškan, sve je podređeno uživanju i udobnosti. Nameštaj je jednostavan, bez mnogo detalja, u toplim bojama. 

 

Stan je komforan i veoma prostran tako da čak i kada su svi na okupu ima dovoljno mesta za uživanje, odmor, ali i zabavu u koju se Petar često upusti kada su mališani kod njega.

 

1 / 5 Foto: Instagram / petarstrugar

 

U dnevnom boravku je moderna komoda sa velikim LED televizorom, ispred je crna garnitura, a u jednom od spavaćih soba veliki bračni krevet simpatičnog dezena.

 

Nini ne smeta što je pas ravnopravan član domaćinstva, jer i ona veoma voli životinje i trude se da i šnaucerku uvek kada za to postoje mogućnosti vode sa sobom, čak i na putovanja. 

 

Bonus video:

 

Petar Strugar na svadbi svog brata 

 

makonda-tracker