zavirite

Odiše ELEGANCIJOM, dekorisan sa mnogo DETALJA i kutkom od kog ZASTAJE DAH: Ovo je dom voditeljke Dušice Janković

0

Svaki slobodan trenutak Dušica provodi u svojoj maloj oazi mira u Beogradu

LUKSUZNI STAN DUŠICE JAKOVLJEVIĆ U SRCU BEOGRADA
LUKSUZNI STAN DUŠICE JAKOVLJEVIĆ U SRCU BEOGRADA foto: Damir Dervišagić

Poznata voditeljka Dušica Jakovljević godinama je jedno od najprepoznatljivijih imena na srpskoj voditeljskoj sceni. Ona je karijeru počela da gradi kako veoma mlada i danas gotovo da nema osobe koja ne zna o kome se radi  kada se spomene njeno ime.

 

Dušica je veoma otvorena, vedra i veselog duha. Ne krije svoju privatnost od očiju javnosti, pa tako često deli i fotografije iz svog doma na društvenim mrežama. 

 

 

Zahvaljujući njiha imali smo priliku da virnemo u stan poznate voditeljke, a ono što smo u njemu videli govori o tome da je Dušica pravi hedonista. U njenom stanu sve je podređeno udobnosti, a posebnu pažnju privukao je  deo za njenog ljubimca, kojeg obožava.

 

Dušičin stan je uređen u modernom stilu, sa dosta simpatičnih detalja. Nameštaj koji odiše udobnošću mesto je na kojem voditeljka uživa u svakom trenutku slobodnog vremena.

 

1 / 8 Foto: Instagram / dusicajakovljević

 

U stanu prevladavaju tople, pastelne  boje, u kuhinji se nalazi i veliki šank, a na frižideru se nalaze i razni magneti. U hodniku, voditeljka kao i svaka dama ima ogromno ogledalo, u kom se fotografiše pre nego što negde krene.

 

Bonus video:

 

U ovakvom luksuzu uživa Stanija u Majamiju

 

makonda-tracker