savršenstvo

Zidovi kriju njegovu VELIKU PASIJU, a pogled - od njega zastaje dah: Zavirite u LUKSUZAN STAN Mime Karadžića na Vračaru

0

Opremeljen baš po meri muškarca, elegantan, bez previše detalja, sa ukusom i stilom 

Mima Karadžić ima stan na Vračaru koji je oaza mira
Mima Karadžić ima stan na Vračaru koji je oaza mira foto: Marina Lopičić Za Kurir

Glumac Mima Karadžić često je u centru pažnje medija ne samo zbog svojih uloga, koje su, ne može se poreći, mestralne, već i zbog svog privatnog života. 

 

Mima je nedavno uslikan u javnosti sa dosta mlađom devojkom, za koju su mediji pretpostavili da mu je nova emotivna partnerka.

 

Ona mu je bila pratilja i nakon toga, na još nekim važnim prestoničkim događajima što bi moglo da znači da je konačno pronašao osobu s kojom može da podeli najlepše emocije, ali i da uživa u svom toplom domu

 

 

Iako veoma zatvoren za medije Mima je aktivan na društvenim mrežama, što nam daje mogućnost da donekle zavirimo u njegov život i njegov stan koji poseduje u samam srcu Beograda.

 

Mesto gde provodi vreme uživajući u toplini porodičnog doma nalazi se na Vračaru, blizu Hrama Svetog Save. S jednog od prozora pruža se pogled na ovo prepoznatljivo beogradsko zdanje, koje svojom lepotom ne ostavlja nikog ravnodušnim. 

 

 

Prizor je naročito lep u toku noći, kad se mrak spusti na grad, a Hram oživi potupno drugačijim sjajem od onog koji ima preko dana. 

 

Luks stan poznatog glumca optočen je prelepim umetničkim delima. Na zidovima su slike čuvenih slikara, a tu je i nekoliko skulptura i sve je u duhu umetnosti, prema kojoj Mima gaji posebnu pasiju. 

 

 

Nameštaj u stanu je u toplim, pastelnim bojama i sve je uređeno tako da je podređeno uživanju, jer Mima ceni udobnosti i jednostavnost.

 

Dok Mima ne odluči da nas obraduje nekim novim fotografijama ostaje nam da uživamo u onima koje već postoje na njegovom Instagram nalogu i da čekamo kada će nas glumac obavestiti o nekim novim ulogama u serijama, filmovima, ali i onim životnim, koje čine da budemo srećni i ispunjeni. 

 

Bonus video:

 

Ovo je kuća Verice Rakočević na Avali 

 

 

 

makonda-tracker