zavirite u njega

Edita Aradinović kupila NOVI STAN: Prostrana dnevna soba, gardarober, sve luks - evo i s kim će uživati u njemu

1

Pevačica je ostvarila svoj san da kupi prvu svoju nekretninu pre 30. godine

Edita pokazala kako izgleda njen novi stan
Edita pokazala kako izgleda njen novi stan foto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna pevačica Edita Aradinović godinama vredno radi gradeći muzičku karijeru potpuno sama. Ona se trudi da svaki nastup bude za pamćenje, pa ne iznenađuje što je veoma popularna, naročito među mlađom populacijom.

 

Naporan rad i mnoge neprospavane noću su se, čini se, isplatile, a pevačica je uspela da ostvari svoju veliku želju. Naime, ona je više puta u javnosti govorila da joj je san da kupi sopstveni stan pre nego što napuni 30. godina.

 

I čini se da joj se taj san upravo ostvario. Ove lepe vesti Edite je odlučila da podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama nakon čega joj je pristigao ogroman broj komentara.

 

 

Ona je odlučila da objasni kako i zašto je uzela stručne ljude da se pozabave uređenjem eneterijera, a sve naravno po njenim željama i zahtevima.

 

- Ova godina je ključna za mene, jer sam ispunila svoj devojački san, da obezbedim sebi stan do 30. godine i uspela sam u tome. Jako sam emotivna dok ovo pišem i još uvek nisam ni svesna da ću ove godine kročiti u svoj stan. Estetika mi je važna i zato sam birala bukvalno najjače ljude za to - rekla je ona, pa je dodala:

 

Novi stan Edite Aradinov
Novi stan Edite Aradinov foto: Instagram / editaaradinov

 

- Recimo, mnogi su mi prigovarali zašto sam uzela arhitektu ili zašto nisam okačila na Instagram da bi mi neko to uradio za "dž" ali to smo mi, balkanske glave, no naišla sam na čoveka, na firmu, koja je prevazišla čak i moju prvobitnu zamisao. Zato sam odlučila da ću deliti ovaj proces sa vama, jer znam koliko je važno da odete u prave ruke, pogotovo ako ste u fazonu da sve bude 10/10.

 

Ona je objasnila i da često ima problem s manjkom mesta za garderobu, zbog čega je odlučila da jednu sobu pretvori malo carstvo odeće.

 

Specijalno rađen po njenoj želji
Specijalno rađen po njenoj želji foto: Instagram / editaaradinov

 

- Tražila sam da mi stan bude garderober, jer ne znam gde ću više sa stvarima... Mislim da smo uspeli. Deliću sa vama ceo proces sređivanja stana.

 

Osim gardarobera Edita je imala i poseban zahtev kada je kuhinja u pitanju.

 

- Malo ljudi zna da sam ja domaćica u duši, koja čeka svog princa na belom konju da naprave petoro dece, da kuvam i spremam, tako da sam tražila da kuhinja bude dominantna, jer nije lako nahraniti sedmočlanu porodicu, plus dva psa. Plus keva - napisala je ona.

 

Bonus video:

 

Ana Bekuta ugostila Milicu Pavlović u svom stanu

 

 

 

makonda-tracker