da li se vama dopada?

Odiše SEKSEPILOM, a sve pokriveno: Edita Aradinović ima RECEPT za stajling za zbog kojeg će svi POGLEDI biti uprti u vas

0

Pevačica se odlučila za zanimljive komade koji su uspeli da sve poglede drže usmerene samo ka njoj, jer je izgledala zanimljivo i zanosno. 

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Edita Aradinović nastupila je u jednom poznatom klubu u Beogradu u tim prilikom odlučila da obuče zanimljiv stajling koji je publiku veoma zaintrigirao. 

 

Ona je odlučila da u njenom autfitu dominira plava boja koju je ona odlično iznela. Zapravo svaki komad koji je nosila bio je u plavoj nijansi sem detalja na njenim cipelama. 

 

 

Odlučila se za veoma interesantnu kombinaciju, naime nosila je u osnovi plavu top majicu koja je više podsećala na grudnjak, ali je preko toga obukla providni kombinezon od tila ispod kog se jasno video njen gornji komad garderobe. 

 

Ovaj kombinezon od tila bio je zanimljivog kroja jer je ima deo oko vrata koji podseća na rolku i tako daje posebnu dimenziju ovom stajlingu. Pored ovog detalja tu su i komadi od pliša.

 

 

Edita je dodala i plišanu suknjicu sa zanimljivim preklopom, te je tako i dalje ostavila akcenat na njene vitke noge, a uz materijal od kog je njena suknja uklopila je i duge rukavice u istoj nijansi koje su ovom izazovnom stajlingu davale "glamurozni momenat".

 

Zanimljive su bile i njene cipele koje su providne, ali njihov špic bio je u crnoj nijansi. Pevačica je da bi upotpunila svoju kombinaciju uradila i zanimljivu frizuru sa kikicama i našminkala se na neobičan način koji podseća na stil šminkanja koji se provlači kroz popularnu seriju "Euforija". 

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker