čestitamo

Zinaida Dedakin postala BAKA: Porodila joj se ćerka Sonja - evo kako će se zvati i kog je pola beba

0

Lepe vesti stižu iz doma naše poznate glumice

foto: Ata images
foto: Ata images

Ćerka naše poznate glumice Zinaide Dedakin, Sonja porodila se i na svet je donela devojčicu. Ove lepe vesti glumica je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

 

Bakinoj sreći nije bilo kraja, a glumica nije mogla da se suzdrži, a da ne otkrije i kog je pola beba, kako i ime koje je dobila.  

 

Naime, Sonja je na svet donela devojčicu, koja će se zvati Dunja.

 

- Moja Sonja je danas rodila Dunju! Hvala Univerzumu - napisala je ona, a odmah su krenule da se nižu čestitke.

 

 

Inače, Zinaida ima dvoje dece, sina Viktora i ćerku Sonju.Glumica je u javnosti govorila o tome koliko su njene trudnoće bile teške i komplikovane, zbog čega je strepela kada je čula da njena ćerka čeka prinovu.

 

Zinaide je imala ozbiljne komplikacije tokom trudnoće i porođaja, a bilo je pitanje i da li će preživeti i majka i bebe. Na kraju se sve ipak odigralo kako treba, ali majčinska strepnja ostaje uvek prisutna. 

 

 

Iako vrsna glumica Zinaida je često odbijala poslovne ponude kako bi se posvetila gajenju dece i očuvanju porodice. Tek kada su joj ćerka i sin porasli, vratila se na pozorišne daske, a zatim je krenula da gradi karijeru televizijske glumice.

 

Ćerka Sonja je, kako je izjavila jednom prilikom, vrlo talentovana za glumu, ali nije želela da ide tim putem, već se posvetila zaštiti životne sredine, dok je sin Viktor završio hotelijersku školu.

 

Bonus video:

 

Unuka Siniše Mihajlovića prvi put u Srbiji 

 

 

makonda-tracker