luksuzno

Nameštaj od punog drveta sa duborezom, kapija od kovanog gvožđa: Zavirite u porodični raj Vlade Divca u srcu Beograda

0

Košarkaš i njegova porodica ovde provode vreme kada su u Srbiji 

Zavirite u porodični dom Vlade Divca
Zavirite u porodični dom Vlade Divca foto: Instagram / anadivac

Naš poznati košarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana Ana ponosni su vlasnici dve nekretnine, jedne u Beogradu, druge u Americi gde provode najviše vremena. 

 

Njihov porodični dom u našem glavnom gradu je velelepna zgrada, koja podseća na hotel, a budući da je Snežana pristalica društvenih mreža, putem njih smo uspeli da zavirimo u dom ovog poznatog para

 

Zahvaljujući fotkama koje kači na Instagramu imali smo  priliku da vidimo kako je njihov dom opremljen i jedno je sigurno - niko nije ostao ravnodušan.

 

 

Na jednoj od fotografija imali smo priliku da vidimo da u domu prevladava moderan nameštaj, na podu su crno-bele podne pločice, a veliku pažnju privukao je i masivni drveni krevet u spavaćoj sobi.

 

U prostranom hodniku koji je optočen ogledalima i slikama nalazi se prelepa ograda od kovanog gvožđa i to je mesto gde, čini se, Snežana često pronađe inspiraciju za fotografisanje.

 

1 / 7 Foto: Instagram / anadivac

 

Masivni komadi nameštaja su modernog dizajna, a dominiraju topli sivoplavi tonovi. 

 

Prostranu dnevni boravak, u kojem su svoje mesto našla dva dvoseda, teget i žute boje, povezan je sa trpezarijom.

 

To je, ujedno, omiljeni deo kuće petočlane porodice koja zbog brojnih obaveza nema baš mnogo prilike da bude na okupu u punom sastavu.

 

Bonus video:

 

Jelena Đoković i Vlade Divac pevaju zajedno 

 

 

 

makonda-tracker