sve po njenoj meri

Dok ne bude gotova luks vikendica na Kosmaju, uživa u iznajmljenom stanu: Zavirite u dom Kaje Ostojić u srcu Beograda

0

Udobnost joj je na prvom mestu 

Zavirite u doma Kaje Ostojić u Beogradu
Zavirite u doma Kaje Ostojić u Beogradu foto: Instagram / kaya_ostojic

Pevačica Katarina Kaja Ostojić nedavno je bila u centru pažnje zbog svojih izjava o tome da gradi velelepnu kuću na planini Kosmaj.

 

Sve oči javnosti bile su uprte u nju i njene profile na društvenim mrežama, ali od nekretnine nije bilo ni traga ni glasa.

 

Jednom prilikom ona je otkrila da joj planovi nisu išli baš kako je planirala i da je ipak odlučila da još neko vreme ostane u Beogradu.

 

Kako je i sama rekla, iznajmila je stan u srcu grada u kojem provodi svoje vreme, a nakon što smo zavirili u njen Instagram profil mogli smo da zaključimo da je i ova nekretnina veoma lepo sređena.

 

Naime, Kaji je najvažnije da se oseća prijatno, a to je moguće jedino ako je sve opremljeno po njenom ukusu. Čini se da to ovaj stan definitivno jeste, a kako izgleda pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 6 Foto: Instagram / kaya_ostojic

 

Da podsetimo, Katarina ima ćerku Nikolinu, koja je već prava devojka i na koju je pevačica veoma ponosna. Njih dve su pre nekoliko nedelja otputovale na godišnji odmor, i to ni manje ni više nego na Ibicu.

 

One su delile prelepe fotografije iz luksuznog hotela u kojem su odsele, a  mnogi su komentarisali kako su pevačica i njena ćerka toliko slične da je gotovo teško razlučiti ko je majka, a ko ćerka.

 

Bonus video:

 

Šta je Kaja rekla o izgledu žena pogledajte u videu koji sledi.

 

 

makonda-tracker