tako se to radi!

Za finale Pesme za Evroviziju čuvala je – MAGIJU! Dragana Kosjerina hipnotisala Srbiju u haljini dostojnoj boginje

0

Večeras se održava finale "Pesme za Evroviziju", a osim učesnika, veliki fokus je i na voditeljima ovog takmičenja.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Nakon večerašnjeg finala "Pesme za Evroviziju",postaće jasno ko će predstavljati Srbiju na 67. Evrovziji koja će se od 9. do 13. maja održati u Liverpulu.

 

Osim učesnika, kao i uvek, velika je pažnja usmerena ka voditeljima "PZE". 

 

Voditeljski par PZE su Dragana Kosjerina i Milan Marić, dok su za atmosferu u Green Roomu zaduženi voditeljski par Kristina Radenković i Stefan Popović.

 

Voditeljka Dragana Kosjerina nas je kao i uvek oduševila svojim izdanjem,a taman kad smo mislili da ne može bolje u odnosu na dve polufinalne večeri ona nas je razuverila.

 

Podsetimo, za prvo polufinalno veče, Dragan je obukla svetlucavu haljinu midi dužine bez rukava, koje je pratio dugački šlep crne boje. 

Dragana Kosjerina, Milan Marić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Crna boja je dominirala i njenim stajlingom za drugo polufinale, kada je nosila elegantnu haljinu od pliša sa plaštom koji je išao samo preko jednog ramena. 

 

Dragana Kosjerina, Milan Marić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

A za finale Pesme za Evroviziju, voditeljka je obukla nesvakidašnju i nepogrešivo elegantnu haljinu koja nas je sve osvojila na prvu.

 

Duga bela haljina koja prati liniju tela, a ima zanimljiv srebrni, šljokičasti deo oko ramena, govorila je "1.000 jezika" i oduševila sve prisutne, ali i gledaoce kraj malih ekrana. 

Pesma za Evroviziju, Dragana Kosjerina, Kristina Radenković, Milan Marić
foto: Nemanja Nikolić

Možemo slobodno da kažemo da je nakon dva fantastična stajlinga, Dragana Kosjerina trećim finalnim izdanjem zasenila sve prethodne.

 

I frizura joj se razlikovala u odnosu na prethodna dva izdanja kada se odlučila za elegantnu punđu i savršeno pokupljenu kosu.

 

Ovog puta je odabrala "razbarušeni" stil koji se savršeno uklopio uz cleu kombinaciju. 

 

makonda-tracker