predivna

Nekada je imala 155 cm i 20 kg viška, a sad blista: Eva Longorija najlepšom GOLOM HALJINOM rasplamsala maštu u Kanu

0

Mnogi su je zavoleli kroz ulogu Gabrijele solici u "Očajnim domaćicama"

foto: EPA /  SEBASTIEN NOGIER
foto: EPA / SEBASTIEN NOGIER

Poznata glumica Eva Longorija godinama slovi za jednu od najlepših i najharizmatičnijih svetskih glumica. Kao i mnogo puta do sad na crvenom tepihu znala je kako da istakne svoje atribute i oduševi sve prisutne.

 

Eva se tokom protekle večeri pojavila na crvenom tepihu u Kanu i pogodite - zablistala je kao nikad do sad.

 

Ona je ovom prilikom odabrala haljinu koja je istakla njeno izvajano telo, a samo jedan pogled na ovu neverovatnu kreaciju izazvao je sveopšte zadovoljstvo.

 

 

Eva je blistala u poluprovidnoj haljini sa belom čipkom koja je bila pripijena uz telo. Reč je o haljini Eli Saab, koju je začinila srebrnim minđušama. Kosu je skupila u klasičnu punđu sa pramenovima koji su padali preko njenog lica.

 

Za Francusku rivijeru takoše je odabrala i crno-providnu haljinu kojom je istakla svoje utegnuto telo, na čemu se trudila nakon rođenja sina Santjaga (4).

 

Eva, koja je visoka 1,55 metara, u trudnoći se ugojila nešto više od dvadeset kilograma, koje nije žurila da smrša nakon što je rodila svoje prvo i do sada jedino dete.

 

1 / 5 Foto: EPA / SEBASTIEN NOGIER

 

I dok joj težina nije ni najmanje smetala, javnost je bila veoma kritična i zlobna, a glumica je pretrpela strašne uvrede na društvenim mrežama.

 

A onda je počela da trenira svaki dan u privatnoj teretani i skače na trampolinu i dovela svoje telo do savršenstva.

 

Pored toga, drastično je promenila ishranu, a mnogi tvrde da Eva nikada nije izgledala lepše i zadovoljnije, što je i dokazala u Kanu.

 

 

makonda-tracker