jednostavno, a efektno

Ultimativni prolećni trend - majice s natpisom: Autfit Tihane Lazović dobro pogledajte, nosićete ga u svim prilikama

0

Lepa glumica istakla je liniju prelepom crno-belom kombinacijom 

foto: Instagram / tihanalazovich
foto: Instagram / tihanalazovich

Mlada glumica Tihana Lazović Trifunović, supruga glumca Sergeja Trifunovića pojavila se na premijeri predstave "Bilo jednom na Brijunima" u društvu svoje koleginice i drugarice Sanje Marković.

 

Njih dve su bile dobro raspoložene, a svi su primetili da lepa Tihana blista. Ona je za ovu priliku ponela zanimljivu odevnu kombinaciju, koja je istovremeno i opuštena i može se nositi u svakodnevnim prilikama, a s druge strane ima detalje koji joj daju dozu elegancije, što je čini idealnom i za neke svečanije prilike. 

 

Naime, ona je ponela jednostavnu maksi crnu haljinu koju je iskombinovala sa običnom belom majicom sa printom, koju je vezala visoko iznad pupka. Duga haljina učinila je da glumica izgleda elegantno, a bela majica je napravila kontrast i istakla njen ionako vitak struk.

 

Preko bele majice, Tihana je obukla komad koji već decenijama ne izlazi iz mode. U pitanju je bila crna kožna jakna sa srebrnim detaljima. Uz sve ovo savršeno su se uklopile čizme od bele kože sa cirkonima, koji su učinili da Tihana izgleda prelepo. 

 

Tihana Lazović i Sanja Marković uživale su na premijeri predstave 'Bilo jedno na Brijunima'
Tihana Lazović i Sanja Marković uživale su na premijeri predstave "Bilo jedno na Brijunima" foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Uz nju blistala je i zvezda filma "Toma", glumica Sanja Marković, koja je odabrala sportski elegantnu kombinaciju, koja se sastojala od klasičnih farmerki u plavoj boji, bele majice, takođe sa printom i prelepim krem sakoom klasičnog kroja.

 

Sanja se odlučila da sve upotpuni crnim čizmama, koje su aspolutni hit proteklih nekoliko godina i koje svaka žena ima u svom ormaru. Čini se da su obe uživale na premijeri, jer tokom cele večeri nisu skidale osmeh sa lica.

 

 

makonda-tracker