supermoderno

Klasični komad koji skida DVA KONFEKCIJSKA BROJA: Severina ima najlepši PROLEĆNI stajling koji ćete odmah iskopirati

3

Čini se da je koža ponovo aktuelna. Od kožnih jakni različitih modela i boja, do tih toliko obožavanih kožnih pantalona, ovog proleća neće biti nikog ko će moći da im odoli.

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Lepa pevačica Severina Vučković odlučila je da još jednom pokaže svoj savršeni modni still i klasičnim modelom pantalona koji nikada ne izlazi iz mode ponovo oduševi sve.

 

Ovog puta Severina je otišla korak dalje i umesto klasičnih crnih kožnih pantalona ponela je crvene pantalone modernog ravnog kroja. Efektne su, moderne, praktične i izgledaju moćno.

 

Ove pantalone su zahvalan odevni predmet, koji lako možete kombinovati, baš poput klasičnih crnih pantalona. Ali, ipak morate priznati da deluju "luksuznije".

 

Vizuelno daju izgled čvrstih i zategnutih nogu što će vam omogućiti da naglasite vašu vitku liniju i seksipil. Pristaju jednako dobro i visokim i nižim devojkama, nose se i u zimskim i u letnjim mesecima.

 

Najbolje se kombinuju sa visokim potpeticama ili poludubokim čizmama. Severina ih je ovog puta iskombinovala sa belim jednostavnim sandalama na visoku štiklu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Poznate dame često smo viđali u uskim i pripijenim modelima kožnih pantalona, ali su kreatori prošle godine predstavili i baggy varijantu koja je očarala mnoge. 

 

Uz njih Severina je ponela crnu majicu sa printom i pomalo neobičnom mrežom ispod nje, koja je davala seksi izgled.

 

Čini se da Severina uvek ide u korak s vremenom, a sada je otišla i korak ispred svih ostalih i pokazala je šta je to što će ove sezone svaka žena morati da ima u svom garderoberu. 

 

 

makonda-tracker