preslatko

Ovo je Katjino roze kraljevstvo: Jedan detalj u sobi ćerke Nataše Bekvalac pokazuje da će možda krenuti maminim putem

0

Ćerka Nataše Bekvalac, mala Katja, može da se pohvali jednom divnom dečjom sobom.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalacfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Nataša Bekvalac možda nije imala suviše sreće u ljubavi, ali zato iz svojih bračnih veza ima dve preslatke ćerkice, koje su njen najveći ponos.

 

Hanu, koju je dobila sa bivšim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem, kao i Katju koju ima iz braka sa drugim suprugom Lukom Lazukićem.

 

Nataša nikad nije krila koliko joj znače ćerke i u svakom momentu se trudi da bude tu za njih.

 

 

- Hana i Katja nikada nisu čule povišen ton u našoj kući i na njih niko neće dići ruku dok sam ja živa - rekla je lepa pevačica jednom prilikom.

 


Nataša često na društvene mreže objavljuje i fotografije sa svojim naslednicama iz svakodnevnog života. Vidi se dosta vremena provode zajedno i da je Novosađanka divna mama. A nedavno je na veoma originalan način poželela srećan rođendan maloj Katji.

 

- Nikada neću zaboraviti dan kada sam te rodila. Rodila si se ti, ali rodila sam se ponovo ja. Moja Katja danas puni pet godina - napisala je nedavno Bekvalčeva.

 

 

A kako je skoro renovirala stan, Nataša je tada renovirala i kutak svoje ćerkice Katje u istom. Malo kraljevstvo ima sve što jedna devojčicva u tim godinama može da poželi. Naravno, preovladava roze boja.

 

Katjino malo kraljevstvo
Katjino malo kraljevstvo foto: Natasa Bekvalac Instagram

 

Zavese su u tim nijansama, kao i deo zidova, dok jedan veliki krevet zauzima centralni deo sobe. Vidimo da je kod Nataše kući uvek veselo. Tu su njihovi ljubimci koji cupkaju po krevetu, a tu je i jedna pevačicina drugarica, koja dodatno doprinela dobrom raspoloženju.

 

No, jedan detalj u sobe male Katje, pokazuje da Natašina ćerkica možda želi da krene maminim stopama. Iako je još rano da se u tim godinama opredeli za svoj životni poziv, primetno je da se u njenoj sobi nalazi i jedan roze stalak za mikrofon.

 

A u sobi se nalazi i dečji mikrofon sa stalkom
A u sobi se nalazi i dečji mikrofon sa stalkomfoto: Natasa Bekvalac Instagram

Da li će mala Katja kad poraste ući pevačke vode ne znamo, ali jedno je sigurno - ima dobar pedigre za to.

 

 

makonda-tracker