prefinjeno

Svetli tonovi, kamin i pogled na Hram Svetog Save: Zavirite u porodični raj Nikoline Kovač i Saše Kapora na Voždovcu

0

Muzičari Nikolina Kovač i Saša Kapor su svoje porodično gnezdo svili na Voždovcu, a kako je pevačica jednom prilikom priznala, uređenje enterijera je prepustila suprugu.

Nikolina Kovač i Saša Kapor su u braku 10 godina i imaju dvoje dece, Nikolaja i Nikoletu.
Nikolina Kovač i Saša Kapor su u braku 10 godina i imaju dvoje dece, Nikolaja i Nikoletu.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nikolina Kovač (32) i njen suprug, takođe pevač Saša Kapor (38) su već 10 godina u skladnom braku i važe za jedan od najlepših parova na domaćoj muzičkoj sceni, a o svojim bračnim problemima su otvoreno govorili nekoliko puta u medijima.

 

Ipak, sve nesuglasice su ostavili po strani i uživaju u mirnom porodičnom životu sa svoje dvoje dece Nikolajem i Nikoletom.

 

Nakon selidbi i promena mesta stanovanja, svoj porodični raj su svili na Voždovcu.


- Nakon što smo se venčali 2013. godine živeli smo na Novom Beogradu. Ubrzo je Sašin kum započeo biznis izgradnje stambenih zgrada, pa smo počeli da razmišljamo o kupovini sopstvene nekretnine. Odlučili smo se za stan na Voždovcu, u neposrednoj blizini naselja Stepa Stepanović. U pitanju je koncept nove gradnje te su nam škola, prodavnice i kafići na dohvat ruke, a sa našeg prozora prostire se prelep pogled na Beograd i Hram svetog Save – ispričala je Nikolina jednom prilikom za Story.

Suprug je preuzeo glavnu reč kada je u pitanju enterijer, a ona se bavila uređenjem po mnogima najvažnijem mesta u svakom domu, kuhinjom.


- Moram da priznam da sam poslove oko uređenja enterijera prepustila Saši. Imala sam nekoliko svojih predloga, ali kako je on najviše vremena provodio sa majstorima dobar deo stvari uradio je po sopstvenom nahođenju. Jedini deo stana koj sam sama osmislila bila je kuhinja, a prilikom ugradnje šanka danima sam polemisala sa majstorima - otkrila je Nikolina.

Ma koliko da na početku braka nije bila vešta u kuhinji, vremenom se uhodala i to joj je postalo omiljeno mesto.

 

- Kada sam se udala za Sašu nisam bila vešta kuvarica. Zvala sam mamu da mi da savete kad god bih nešto htela da pripremim, a ubrzo sam počela i da sama tražim recepte na internetu. Sada mogu da se pohvalim da dobro kuvam i da volim to da radim. Često Saši, Nikoleti i Nikolaju spremam omiljenu hranu, pasulj ili jela sa mnogo povrća.

 

U njihovom porodičnom domu dominiraju svetli tonovi, pretežno bela boja koja je izražena u elementima u dnevnoj sobi i kuhinji.

 

Velika bela garnitura, okrugli sto i polica na kojoj stoji televizor čine okosnicu dnevne sobe, koju savršeno upotpunjuju "cozy" tepih i ostali predmeti u zemljanim nijansama.

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram/nikolina.kovac

Upečatljiv deo čini i veliki zid napravljen od cigle u sivoj boji koji sadrži ugradni kamin i doprinosi toploj atmosferi u njihovom domu.

 

Na zidovima su naravno okačene njihove najvažnije fotografije, a dom muzičara prepoznaćete naravno i po električnom belom klaviru koji fantastično upotpunjuje ceo prostor.

 

 

makonda-tracker