porodične vrednosti

"Ti si u naše živote unela posebnu čaroliju": Saša Kapor dirljivim rečima čestitao naslednici rođendan (VIDEO)

1

Sa suprugom Nikolinom dobio je dvoje dece, te je sada njihova ljubavna bajka potpuna.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati muzički par Nikolina Kovač i Saša Kapor ponosni su roditelji dvoje dece, sina Nikolaja i ćerke Nikolete koji su im promenili pogled na svet i poimanje ljubavi.

 

Danas imaju poseban razlog za slavlje jer mezimica slavi drugi rođendan, a tata je naslednici uputio emotivnu poruku i kratki video na kojoj se vidi malena slavljenica.

 

 

— Ti si u naše živote unela posebnu čaroliju, najčistiju iskru ljubavi, tvoja dobrota je za mene nestvarna, tvoji zagrljaji su nešto najdivnije što sam ikada osetio jer ti si princeza nekog drugog svijeta, nekog drugog univerzuma. Srećan ti rođendanko čarobnice naša draga.

 

Nikoleta je na divan dan bila odevena kao prava princeza, a tome je doprinela roze haljinica, kaputić, traka u kosi i torbica.

 

Mama Nikolina je nedavno u jednom intervuju istakla koliko im je proširenje porodice donelo posebnih emocija.

 

—  Nikoleta nam je unela neku posebnu radost. Pruža nam toliko ljubavi i ne možemo da joj odolimo. Čak je i Nikolaja, koji ima hiperaktivnu energiju, uspela da omekša.

 

Podsetimo, pevačica je krajem proteklog meseca publici predstavila svoju novu pesmu "Živim za ljubav" koja je i najava prvom solističkog albuma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker