nećete znati gde pre da gledate

Skrivena od znatiželjnih pogleda, opasana zidom i ispunjena ljubavlju: Ova OAZA MIRA je dom Radoša Bajića u Beogradu

1

Jedan od najboljih srpskih glumaca sagradio je porodični dom koji odiše mirom i pozitivnom energijom 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Glumačka legenda Radoš Bajić tokom godina izgradio je bogatu glumačku karijeru, a publika ga je zavolela u brojnim maestralno odigranim ulogama. 

 

Osim glumačke  karijere Radošu je bilo veoma značajno da sačuva privatnost i mir, bar kada završi snimajući dan i dođe u svoj porodični dom. Kako je veoma popularan, ne iznanađuje što se često nalazi u centru pažnje javnosti.

 

Kako bi imao mogućnost da se opusti i uživa u slobodnom vremenu bez znatiželjnih pogleda Radoš Bajić je odlučio da svoje dvorište ogradi visokim zidom, koji mu daje privatnost.

 

 

U više navrata glumac je na društvene mreže postavljao objave na osnovu kojih smo mogli da zavirimo u ovo njegovo parče raja, a na osnovu tih fotografija i video snimaka imali smo priliku da vidimo da je celo dvorište lepo uređeno, sa mnogo zelenila i da je veoma prostrano.

 

 

Osim toga, u njemu su svoj mir i svoj dom pronašla tri psa, koje Radoš obožava. Oni se često igraju na prostranom travnjaku i glumcu prave društvo u danima kada nema obaveze oko snimanja. 

 

Nedaleko od raskošnog doma u kojem se Radoš nastanio sa porodicom je kuća koju je ovaj reditelj iznajmljivao za potrebe snimanje serije “Šifra Despot”.

 

 

Susedi to ističu sa osmehom na licu, pa pričaju dogodovštine sa seta i pokazuju omanji pijac i kafanu u kojoj su se glumci i radnici koji su radili na projektu odmarali.

 

Dok se snimala serija, većina suseda je sa prozora pomno pratila razvoj događaja na setu i kako nastaje jedan ovakav projekat.

 

 

makonda-tracker