jeste li znali?

Mnoge stvari drži u STROGOJ TAJNOSI — sada ispričala sve: Nakon 13 godina braka Jelena bin Drai otkrila ISTINU

3

Misica je ispričala šta se sve desilo na njihovoj svadbi. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Svadba Jelene bin Drai i njenog supruga Saida bin Draija i dalje intrigira javnost. Oni su brak sklopili 2007. godine, ali i 13 godina kasnije detalji sa njihove svadbe zanimaju sve. 

 

Oni sada iz svoje ljubavi imaju i gaje četvoro dece ćerku Asju i sinove Hilala, Hamdana i Rašida.

 

Još od početaka njihovog zabavljanja sve je bilo u znaku broja 4, pa je misica svojevermeno za "Hello" pričala: 

 

— Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece — otkrila je Jelena u intervjuu za pomenuti magazin, odmah nakon što je postala gospođa Bin Drai.

 

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

 

 

Na njihovom slavlju bilo je oko 300 gostiju, iz svih krajeva sveta, a ono što je interesantno jeste da su ispoštovani i arapski i srpski običaji. Posebno je bila interesantna kupovina mlade. 

 

— Dobio je veliki aplauz kad se obratio prisutnima: „Samo da znate, dragi gosti, pre nego što počnem da prodajem mladu, moja sestra za mene nema cenu. Ali, ajde, krenimo sa milion dolara.“ Said je na to opsovao na tečnom srpskom. U međuvremenu, moj suprug je zvao moju majku Vasiljku da mu pomogne, a ona mu je doviknula: „Možeš i za džabe da je dobiješ, samo je već jednom vodi!“ Peđa je sutradan ujutro došao da vrati Saidu pare jer je mislio da se moj suprug šalio kad mu je stavio svežanj novčanica u džep. Samo on i Said znaju za koliko novca me se familija Jakovljević napokon rešila — rekla je Jelena, prenosi pomenuti medij.

 

 

makonda-tracker