da li ste znali?

OLAKŠAJTE SEBI PEGLANJE: Evo kako da na praktičan način sredite izgužvanu odeću čak i kada ste na putu!

0

Revolucionarno rešenje u vidu prenosive prostirke za peglanje omogućiće vam peglanje vaših košulja, bluza, suknji, haljina i pantalona gde god poželite.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bez daske za peglanje mnogi ne mogu ni da zamisle ovu kućnu obavezu. Često vas mrzi da širite dasku, pogotovo kada vam se žuri ili treba da ispeglate jedan komad odeće. Ako je nemate, onda se mučite da širite čaršave na stolu ili krevetu. Zaboravite na velike, teške za prenošenje i potpuno nepraktične daske za peglanje koje inače koristite kada peglate kod kuće! Pogledajte OVDE kako!

 

Revolucionarno rešenje u vidu prenosive prostirke za peglanje omogućiće vam peglanje vaših košulja, bluza, suknji, haljina i pantalona gde god poželite. Ova podloga je sve što vam treba kako bi garderoba izgledala savršeno ispeglano u svakoj prilici, gde god da idete i koliko god negde da žurite. Pritom, zauzima minimalno mesta u koferu.

 

prostirka za peglanje
foto: Promo

 

Prostirka za peglanje koja je izrađena od kvalitetnog materijala, koja je postojana na visokim temperaturama i koju možete nositi gde hoćete i koristiti u svakoj prilici, ispuniće vaša najviša očekivanja. Njena površina omogućava vam i olakšava peglanje kako malih komada odeće tako i onih velikih dimenzija. Gornji sloj prostirke zaštićen je materijalom otpornim na vlagu, isparenja i tečnosti sa kojima može doći u dodir, a njen donji deo poseduje prijanjajuća svojstva koja prostirku drže na svom mestu prilikom peglanja. Samim tim peglanje vaših omiljenih odevnih predmeta postaje brže, lakše i ne zadaje vam toliko muke.

 

Dimenzija prostirke je 50cm x 80cm.

 

Ne čekajte i poručite ovu fenomenalnu prostirku OVDE za samo 950 rsd ili pozovite 011/6 888 999.

 

 

makonda-tracker