ima mnogo obaveza

MARKO JARIĆ JE PONOVO KOD KUĆE: Evo kako srpski košarkaš provodi vreme u svom rodnom gradu

0

Bivši košarkaški reprezentativac naše zemlje Marko Jarić odmah po otvaranju granica doputovao je u Srbiju kako bi ispratio završne radove na luksuznoj zgradi u centru Beograda, čiji je on vlasnik.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Marko je u višespratnicu, koja se nalazi u strogom centru Beograda, navodno uložio oko tri miliona evra i želi da se uveri da će posao biti odrađen baš onako kako je on zamislio.


Još je neizvesno da li će to biti novi dom Marka Jarića u kojem će boraviti kada dođe u Srbiju, ili će čitav prostor urediti za izdavanje. Marko želi maksimalno da bude uključen u čitav projekat, pa ga ovih dana komšije viđaju kako svakodnevno arhitekti i dekoraterima zadaje nove zadatke kada je uređenje zgrade u pitanju. Jariću prija boravak u Beogradu, ali za sada ni sam ne zna koliko će se zadržati — rekao je za Blic izvor blizak košarkašu.

 

foto: Kurir

Radovi su se odužili zbog situacije sa koronavirusom, međutim, sada se polako privode kraju i Marko veruje da će za mesec dana biti završeni.


Velelepna vila nije jedina investicija koju Marko Jarić ima u Beogradu. Pored same kuće koju gradi, nalazi se i višespratna zgrada koju je košarkaš izgradio pre nekoliko godina, a stanove izdaje i prodaje. Marko ima i luksuzni stan u Majamiju koji vredi nekoliko stotina hiljada dolara, a američki mediji su pisali i da poseduje penthaus u Njujorku procenjen na 5,5 miliona dolara, jahtu vrednu 1,4 miliona, vilu na ostrvu Indijan Krik na Floridi od 10 miliona i vikendicu na Beverli Hilsu koja je koštala 1,9 miliona dolara.

 

 

makonda-tracker