izgradnja je stala

MUKE SA VILOM OD 2 MILIONA EVRA! Haris i Melina Džinović nikako da završe velelepno zdanje (FOTO)

8

Ni tri godine nakon što je kupio plac na Senjaku, Haris Džinović radove na izgradnji vile, u koju će, prema procenama, uložiti oko dva miliona evra, nije priveo kraju.

foto: Marina Lopičić/Dragana Udovičić
foto: Marina Lopičić/Dragana Udovičić

Takođe, izgradnju je usporila i korona, jer tokom vanrednog stanja nije bilo moguće raditi. Jedan od komšija, koji ne želi da mu se ime pominje u medijima, dodaje da je i sam video da su nekoliko puta rušili i iznova gradili već završeno. On dodaje i da je saznao da Džinovići grade i ogroman bazen u dvorištu kuće, te da su veoma zahtevni i u tom pitanju i da pretpostavlja da će tek tada majstori imati muke.

 

Podsetimo, Haris je, kada je kupio plac, srušio staru kuću koja se tu nalazila i započeo gradnju vile. Melina je u jednom od intervjua prokomentarisala interesovanje medija za njihov budući dom.

 

Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su s našom finansijskom situacijom. Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i decom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Srećni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već duži niz godina — rekla je tada Melina.

 

 

makonda-tracker