izgradnja je stala

MUKE SA VILOM OD 2 MILIONA EVRA! Haris i Melina Džinović nikako da završe velelepno zdanje (FOTO)

8

Ni tri godine nakon što je kupio plac na Senjaku, Haris Džinović radove na izgradnji vile, u koju će, prema procenama, uložiti oko dva miliona evra, nije priveo kraju.

foto: Marina Lopičić/Dragana Udovičić
foto: Marina Lopičić/Dragana Udovičić

Pevač narodne muzike pazario je početkom 2017. godine zemlju u luksuznom kraju u Beogradu, a ubrzo nakon toga je počeo sa zidanjem kuće u koju planira da se preseli sa suprugom Melinom Džinović i naslednicima. Ekipa Kurira obišla je radove, a po svemu sudeći, nisu daleko stigli otkako je pre dve godine ekipa "Paparaco lova" pratila dizajnerku kada je išla do svog budućeg doma.

 

1 / 8 Foto: Youtube Printscreen/Paparazzo lov

 

Osim što su podignuta dva sprata, jedina razlika koju smo sada primetili jeste da je velelepna vila dobila i fasadu. Međutim, skele su i dalje postavljene na svakom od spratova, ali, osim jednog čoveka koji je sedeo u prizemlju kuće, pored građevinskog materijala, a za koga komšije pretpostavljaju da je čuvar, nismo zatekli nikoga drugog.

 

Prolaznici, ali i komšije s kojima smo razgovarali kažu da tek ponekad vide nekog majstora, ali da radovi nisu intenzivni. Buduće Džinovićeve komšije dodaju i da pevača retko kad viđaju u kraju, a i kada dođe, kratko se zadrži, samo obiđe radove i da instrukcije. Oni upućeniji tvrde da je pevač mnogo izbirljiv i zahtevan, te da želi da vila koju gradi za svoju porodicu i sebe bude savršena, pa je nekoliko puta prepravljao već završeno i da se zbog toga prolongirala izgradnja...

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker