nikad joj nije dosta

„OVO JE ODVRATNO, KAKO TE NIJE SRAMOTA?“ Kim Kardašijan PONOVO napadnuta na internetu, a razlog će vas šokirati (ANKETA)

0

Nije tajna koliko su biznis i zarada važni u porodici Kardašijan, ali čini se da su sad preterali...

foto: Twitter
foto: Twitter

Čim je proglašena pandemija virusa korona, Kim Kardašijan našla se na udaru javnosti jer je pozvala sve da kupuju proizvodeiz njene linije SKIMS, uz obećanje da će deo zarade uplatiti u humanitarne svrhe.


Iako je ona zaista i donirala milion dolara, optužbe da Kim i njena "mamadžerka" Kris Džener ne mare ni za šta osim za novac nisu jenjavale, a ovih dana su se ponovo razbuktale.

 

Naime, sada je rijaliti zvezda ponudila i kolekciju nemedicinskih maski za višekratnu upotrebu, a reč je o providnim i rastegljivim komadima koji su rasprodati u rekordnom roku, pa se proizvodnja nastavlja i ubrzava. Kim je na Tviteru objavila da su njene maske dostupne u pet boja, za svaki tip kože, kao da se četiri maske mogu kupiti po ceni od 25 dolara.

 


Iako je kolekcija odmah rasprodata, starleta se suočila s napadom na društvenim mrežama, a većina deli stav da Kim treba da se stidi jer zarađuje na bolesti koja odnosi živote širom sveta.


Trebalo bi da ih poklanjaš“, „A sav prihod... će otići direktno u džep“, „Ovo je odvratno, kako je nije sramota“, „Kako se usuđuješ da iskorišćavaš kovid-19 za sticanje novca?“, „Ova porodica je užasna“, „Besramno“... samo su neki od komentara na Tviteru.

 

 

 

makonda-tracker