komad raja

RANIJE JE PRIPADALA DŽEJSONU STEJTAMU: Kuća Marije Karan u Los Anđelesu je kutak iz svačije mašte (FOTO)

0

Poznato je da srpska glumica, koja je udata za američkog producenta Džoela Lubina, stanuje u luksuznoj vili, a sudeći po pisanju američkih medija ona je koštala čak dva miliona i sedamsto hiljada dolara.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedavno su se pojavile spekulacije da u braku Marije Karan ne cvetaju ruže. Naime, izvor blizak glumici, štaviše, tvrdi da se ona razvela.


Marija i Džoel su se razveli i ni jednom od njih dvoje nije lako. Sve je to još sveže da bi krenuli dalje, ipak je iza njih šest godina braka i još više zabavljanja. Šta je razlog to znaju samo njih dvoje, ali mislim da se tu poslednjih godinu i po dana nakupilo dosta nezadovoljstva, prvenstveno Marijinog ― rekao je izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on


Ni Marija ni Džoel, međutim, nisu ni demantovali ni potvrdili ove navode, a ukoliko pogledate njene najnovije fotografije na društvenoj mreži Instagram, videćete da srpska glumica izgleda srećnije nego ikad! Ona uživa u društvu svojih najmilijih i posebno se zabavlja sa sinom Markom Leom, a na prelepim fotografijama koje s vremena na vreme deli s pratiocima imamo priliku da vidimo i deliće njenog luksuznog doma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on


Sudeći po pisanju medija, Džoel Lubin kupio je ovu vilu na Sanset stripu 2011. godine, i to, kako je pisao Variety, od zvezde akcionih filmova Džejsona Stejtama, za čak dva miliona i sedamsto hiljada dolara! Reč je o građevini modernističkog stila i ravnih i oštrih linija, a kuća je opremljena s ukusom. Nameštaj je mahom minimalistički i sveden na najvažnije, a dominiraju nešto tamniji tonovi uz svetle detalje koji razbijaju monotoniju. Ipak, tu su i visoki prozori, pa je kuća uvek puna svetlosti. Ono što je na svakoj fotografiji jasno jeste da je sve podređeno udobnosti i uživanju, kao i da maleni Marko Leo uvek ima mnogo slobodnog prostora za igru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on


Najvažniji deo ovog doma nesumnjivo su umetnička dela. I Lubin i Karanova veliki su zaljubljenici u umetnost i, naročito, slikarstvo, pa imaju izuzetno bogatu kolekciju, a navodno su im posebno draga dela multimedijalnog umetnika Aleksa Izraela, čije izložbe Džoel ne propušta.


Jedan od delova doma koji Marija najčešće pokazuje pratiocima na Instagramu svakako je očaravajuća kuhinja iz mašte svake domaćice, koja je opremljena kao kuhinja najprestižnijih restorana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

 

 

makonda-tracker