Dom iz snova

Ekstravagantno i minimalistički: Dom Džastina Bibera u Kanadi gleda na jezero, ima trkačku stazu za konje, a za krevet pevač je izdvojio 20 hiljada dolara (FOTO)

0

Otkako su se u julu verili na Bahamima, popularni pevač Džastin Biber i njegova izabranica, manekenka Hejli Boldvin, počeli su da uređuju svoj dom gde će zajedno živeti.

džastin biber
džastin biberfoto: Profimedia

Džastin je kupio vilu i to u svojoj rodnoj Kanadi, a ono što je još interesantnije jeste da ima privatan izlaz na jezero Ontario

 

Pevač je dao 5 miliona dolara za ovaj objekat koji se prostire na 101 aru i zauzima 900 kvadratnih metara. 

 

novi dom
novi domfoto: Profimedia

Kućom dominiraju visoki plafoni, svetli tonovi, a najviše sivkasti, velika količina svetlosti kao i prozore u francuskom stilu.

 

Pored dnevne sobe koja oduzima dah, trpezarije i prostrane dnevne sobe, kuća sadrži četiri spavaće sobe, šest kupatila i ono što je najzanimljivije - bioskop, sobu za igru - koja sadrži sto za bilijar i sto za kartanje, teretanu i vinariju!

Njih dvoje će se brzo preseliti tamo. Sam nameštaj u kući su zajedno odabrali" , kaže prijatelj.

Svakako soba koja oduzima dah jeste dnevna soba. Njoj dominiraju sivi tonovi. Monotoniju razbijaju beli jastuci, ali i prozori koji pružaju divan pogled na jezero.

 

dnevna soba
dnevna sobafoto: Profimedia

 

Pravo iz ove sobe dolazi se do male prostorije koja služi kao soba za čitanje i koju čine samo dve masivne bele fotelje.

 

ekstravagantno
ekstravagantnofoto: Profimedia

Iza njih se nalazi velika trpezarija povezana sa prostranom kuhinjom kojom dominiraju beli i metalik tonovi. Dok su komode, barski sto i prozori u belim tonovima, lusteri i bela tehnika su u metalik boji.

 

trpezarija
trpezarijafoto: Profimedia

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

kakav pogled
kakav pogledfoto: Profimedia

Trpezariju krasi drveni, ručno rađen sto.

 

Najinteresantnija prostorija jeste kupatilo. Osim velike bele kade, koja je smeštena pored prozora i gleda na jezero, ova prostorija ima i veliku, malo neobičnu tuš-kabinu, koja je ograđena i ima sive mermerne pročice.

 

kupatilo
kupatilofoto: Profimedia

 

Spavaća soba mladog para jeste Biberova omiljena.

 

spavaća soba
spavaća sobafoto: Profimedia

Veliki krevet u tamnobraon boji ukrašen je brojnim jastucima, a kako američki mediji pišu, za njega je pevač izdvojio 20 hiljada dolara.

 

to je taj krevet
to je taj krevetfoto: Profimedia

Ovaj prelepi par iznenadio je sve svojom veridbom. Iako su planirali da se venčaju za nekoliko meseci, oni su taj događaj pomerili za sledeću godinu, kako bi mogli sve lepo da isplaniraju. 

 

Posebnu pažnju privlači svakako ova čuvena soba za igru.

 

soba za igru
soba za igrufoto: Profimedia

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

1 / 10 Foto: Profimedia

Pored osnovne i pomoćne kuće, vila poseduje konjušnicu i trkačku konjsku stazu dugačku 1km. Okružena zelenilom, ovi pogledi će vas svakako ostaviti bez reči. Pogled na jezero je ipak najlepši.

 

Da li biste voleli da je ovo vaša kuća?

 

 

makonda-tracker