glossy dom poznatih

SALONAC ISPUNJEN USPOMENAMA: Branka Sovrlić otvorila vrata svog luksuznog doma na Vračaru (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Rita

08-06-2018 13:57h
Jao, jel ovo moguce da tako sta postoji, i jos sve na istom mestu ?!

mira

27-05-2019 22:42h
Kakav kičeraj ! Ko normalan može da živi u ovom blještavilu ? Ja ne bih izdržala ni pola sata , uhvatila bi me nervoza ! Strašno !

Sacuvaj Boze

27-05-2019 22:54h
Ipak se stil i ukus ne mogu kupiti parama

yoks

28-05-2019 03:23h
Dve garniture za sedenje u istoj prostoriji ?? Da izvines ko u hotelu …

Nenad

28-05-2019 09:44h
Joj mukice

Pera Detlic

28-05-2019 10:09h
Da li za vreme velike nuzde
menja WC solje.
Ide sjedne na drugu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: