GLOSSY DOM POZNATIH

LUKSUZ PO MERI ZAVODNIKA: Vladimir Volkov otvorio vrata svog RASKOŠNOG DOMA iz kog se pruža magičan pogled na prestonicu (FOTO)

3

Nakon više promenjenih adresa širom Evrope, naš poznati fudbaler prošle godine kupio je luksuzan stan na Novom Beogradu, iz kojeg puca prelep pogled na prestonicu
 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Fudbaler Vladimir Volkov (32) promenio je više evropskih adresa zahvaljujući svom poslu, ali kaže kako mu nigde nije lepo kao u Srbiji. Na svom terenu, među svojima, oseća se ipak najsigurnije. Imao je dvadeset godina kada se odselio od roditelja i započeo samostalan život zahvaljujući profesionalnom angažmanu u fudbalu.

 

foto: Dragana Udovičić

Zbog dobrog profita uspeo je da se stambeno obezbedi i trenutno sam uživa u luksuzu na 150 kvadratnih metara na Novom Beogradu, u stanu koji je kupio prošle godine.


- Kupio sam ga dok je bio u izgradnji. Trenutno i zvanično živim sam. Angažovao sam arhitektu na preporuku jednog našeg poznatog fudbalera i sve sam što se tiče uređenja prepustio njemu. Dao sam mu neke smernice kako bih želeo da mi izgleda stan i dobio sam odličan proizvod. Zadovoljan sam kako je na kraju sve to ispalo. Volim da uživam u ovom prostoru i ovde se osećam prijatno. Omiljena prostorija mi je dnevna soba jer je specifična i krase je velike staklene površine, zahvaljujući kojima imam pogled na ceo Novi Beograd, Banovo brdo, centar grada, novi most - ispričao je fudbaler za magazin Glossy u aprilu 2018. godine.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Dragana Udovičić

- Kad padne noć, popalim svetla i napravim sebi fantastičan ambijent. Sve je uređeno tako da mi preostaje samo da ležim i uživam. Inače, svaka prostorija je posebna na svoj način. Još uvek svi detalji nisu detaljno završeni, treba da upotpunim enterijer nekim figurama i sitnicama, ali polako. Dugo sam čekao da mi stigne mali sto za dnevnu sobu iz Italije, koji je zaista specifičan - opisuje fudbaler i dodaje da, bez obzira na to što živi sam, uvek je u kontaktu sa svojom porodicom.

 

foto: Dragana Udovičić

- Odselio sam se pre skoro 12 godina, ali sam veoma vezan za svoju porodicu. Na svaka dva-tri dana odem kod njih na ručak ili večeru, ali i oni dolaze redovno kod mene. Svakodnevno se čujemo telefonom, to nam je potreba - ispričao je Vladimir tom prilikom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

foto: Dragana Udovičić

Inače, Volkov je branio boje ozbiljnih evropskih fudbalskih klubova i uspeo da zaradi novac za lagodan život. Bez obzira na lepote i standarde brojnih gradova u kojima je boravio, ipak je odlučio da se vrati u Beograd.

 

foto: Dragana Udovičić

- Moj prvi odlazak bio je u Portugal, gde sam bio godinu dana. Bilo mi je lepo, živeo sam na moru, ali ništa više sem toga. Posle sam tri godine živeo u Rusiji. Što se tiče finansija, bilo mi je OK, ali nije mi se svideo tamošnji način života. Da sam bio u Moskvi, možda bi bila skroz drugačija priča. Odatle sam došao u Beograd kada sam potpisao za Partizan, i tu sam bio četiri godine. Lepo sam zarađivao, kao da sam igrao za neki inostrani klub. Obično sam stanovao na Novom Beogradu. Inače, rođen sam u tom delu grada i volim ga.

 

 

 

Potom sam otišao u prelep Antverpen u Belgiji, koji je najveća evropska luka i bogat grad. Iako mi je tamo bilo lepo, smatram da je najlepše kod kuće. Beograd i Srbija su prelepi, pogotovo ako možete sebi da priuštite solidan život. U suprotnom je teško jer ima mnogo izbora i zanimljivih stvari koje sebi ne možete da priuštite ukoliko finansijski niste obezbeđeni koliko-toliko. Uz to, ovde sam uz roditelje, prijatelje i kolege - ističe Volkov, koji je prošle godine otvorio svoj restoran na Vračaru.

 

foto: Dragana Udovičić

Pošto ću fudbalsku karijeru za nekoliko godina privesti kraju, vreme je da se osvrnem oko sebe i razmislim šta ću kasnije da radim. Otvorio sam restoran na Vračaru i zasad sam zadovoljan. Bliži se leto, pravimo baštu i mislim da će sve biti kako treba. Ljudi se prijatno osećaju kad dođu, a to nam i jeste cilj - ispričao je Vladimir u intervjuu prošle godine, a zatim priznao da voli da u svom stanu ugosti svoje prijatelje, ali da nije ljubitelj kućnih žurki.

 

 

 

 

 

foto: Dragana Udovičić

- Ne pravim žurke u stanu. Dešava se da iz noćnog provoda s društvom dođemo do mene da popijemo piće i družimo se, ali to je daleko od žurki - zaključuje Volkov.

 

 

foto: Dragana Udovičić

 

 

makonda-tracker