GLOSSY DOM POZNATIH

LUKSUZ PO MERI ZAVODNIKA: Vladimir Volkov otvorio vrata svog RASKOŠNOG DOMA iz kog se pruža magičan pogled na prestonicu (FOTO)

3

Nakon više promenjenih adresa širom Evrope, naš poznati fudbaler prošle godine kupio je luksuzan stan na Novom Beogradu, iz kojeg puca prelep pogled na prestonicu
 

 

foto: Dragana Udovičić

- Kad padne noć, popalim svetla i napravim sebi fantastičan ambijent. Sve je uređeno tako da mi preostaje samo da ležim i uživam. Inače, svaka prostorija je posebna na svoj način. Još uvek svi detalji nisu detaljno završeni, treba da upotpunim enterijer nekim figurama i sitnicama, ali polako. Dugo sam čekao da mi stigne mali sto za dnevnu sobu iz Italije, koji je zaista specifičan - opisuje fudbaler i dodaje da, bez obzira na to što živi sam, uvek je u kontaktu sa svojom porodicom.

 

foto: Dragana Udovičić

- Odselio sam se pre skoro 12 godina, ali sam veoma vezan za svoju porodicu. Na svaka dva-tri dana odem kod njih na ručak ili večeru, ali i oni dolaze redovno kod mene. Svakodnevno se čujemo telefonom, to nam je potreba - ispričao je Vladimir tom prilikom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker