topli dom

DVOSPRATNICA REZERVISANA ZA LJUBAV: Lea Kiš otvorila vrata svog OČARAVAJUĆEG porodičnog gnezda (FOTO)

8

Od trenutka kada je započela zajednički život sa suprugom Momčilom Jokićem, poznata voditeljka je postala Voždovčanka koja je sve u domu podredila naslednici Sari i potrebama svoje tročlane porodice.

 

foto: Privatna Arhiva

- Želeli smo još dece, ali nažalost, bog nam nije podario tu mogućnost. Za vreme bombardovanja sam izgubila bebu, tako da nam je Sara Mia ostala jedinica. Ali prezadovoljna sam svojom malom porodicom. Inače, to što se Moma i ja trudimo da se međusobno pomažemo i razumemo, uglavnom usmeravamo ka Sari Mii jer je ona najvažnija. Više puta sam se pitala da li je ispravno dopuštati detetu sve što poželi. Naravno, neke norme su postojale u vaspitavanju, ali smatram da višak ljubavi i prevelike pažnje nikome u životu nije štetio - dodaje Lea, otkrivajući da je donji sprat kuće, gde je smeštena prostrana kuhinja, rezervisan samo za nju.

 

 

- Za kuhinju sam zadužena ja. Naravno, kao i svaka žena u kući. Kuvam i spremam redovno jer su moji ukućani dosta zahtevni. Navikli su da se kuva svaki dan. Povremeno imam pomoć u kući, ali ne svakog dana. Sama kuvam, spremam kuću, idem u prodavnicu, brinem o psu... Žene mnogo mistifikuju posao u medijima - ako znate šta hoćete i poslovno i privatno, dobrom organizacijom sve možete da uskladite i da ne budete prezasićene - iskrena je voditeljka, čiji izgled kao da ne ide u korak s njenim profesionalnim i životnim iskustvom.

 

1 / 7 Foto: Privatna Arhiva


- Nemam strah od pedesetih, samo da me posluži zdravlje. Mislim da neću imati ni neku veliku prekretnicu, ali ne osećam nikakav strah. Svaka žena dobro se oseća kada vodi računa o svom izgledu, mislim da se te pedesete mnogo lakše prebrode u današnjem vremenu nego ranije - završava Lea.

 

 

makonda-tracker