DOM POZNATIH

NAJVIŠE UŽIVAJU U SPAVAĆOJ SOBI: Suzana i Milić Vukašinović otvorili vrata svog doma! (FOTO)

6

Pošto tokom dana mnogo vremena provode zajedno, čuveni roker i njegova supruga najviše vole da su u stanu koji su iznajmili na Karaburmi, a u kojem su svaki kutak podredili ličnom uživanju...

foto: Zorana Jevtić


- I ja sam završila svoju knjigu i čekam da je objavim. Ide malo teže jer mi je to prvi roman. Imam obaveza jer sam počela da radim i kao lajf kouč i motivacioni govornik, pa puno komuniciram s ljudima preko društvenih mreža. Dekorišem čaše i uživam u tome. Sebi smo zadali mnogo obaveza i dan nam je uvek ispunjen. Slobodno vreme odvajamo za bliske prijatelje i naše porodice. Takođe uživam kad naspremam mnogo hrane za prijatelje. Volim da priređujem sitna zadovoljstva ljudima - priča Suzana, dok Milić otkriva koja mu je prostorija u domu najomiljenija.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić


- Obožavam spavaću sobu, šta bih drugo. Tu je najslađe i najušuškanije, iako najviše vremena provodimo u dnevnoj sobi jer su nam tu kompjuteri. Ne možemo bez njih, kao ni bez seksa... (smeh) Suzanin kompjuter je u u jednom delu dnevne sobe, moj u drugom. Sedimo okrenuti leđima i imamo običaj da se dopisujemo preko Fejsbuka. Dobro smo raspoređeni - rekao je Vukašinović, pa se Suzana našalila:

foto: Zorana Jevtić


- Kad nešto radim, uglavnom mu u poruci pošaljem da stavi kafu ili tako nešto. Mi smo hit!

foto: Zorana Jevtić


Supružnici jednoglasno govore o vedrim temama, a dokazuju kako su tandem i kad naiđu teški trenuci.

foto: Zorana Jevtić


- Ljudi kažu da je Milić drugi čovek otkako smo zajedno. Moram napomenuti da se lečio od alkohola i kad se raspala njegova prethodna veza od 12 godina, ponovo se vratio tom poroku. Uopšte nije ličio na sebe odranije, vidite čoveka koji nema dodirnih tačaka s pravim Milićem - opisuje Suzana, dok se Milić nadovezuje:

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker