DOM POZNATIH

NAJVIŠE UŽIVAJU U SPAVAĆOJ SOBI: Suzana i Milić Vukašinović otvorili vrata svog doma! (FOTO)

6

Pošto tokom dana mnogo vremena provode zajedno, čuveni roker i njegova supruga najviše vole da su u stanu koji su iznajmili na Karaburmi, a u kojem su svaki kutak podredili ličnom uživanju...

foto: Zorana Jevtić

- Slučajno se desilo da stanujemo baš na ovom mestu. Ovo je stan naših prijatelja koji su otišli u Kanadu i dali nam prostor na korišćenje. Sredili su ga za sebe, a mi smo ga doradili po našem ukusu. Suzana je živela u Smederevu, a ja sam često menjao mesto boravka dok sam živeo s bivšom ženom. Bio sam i u selu Guncati, u blizini Barajeva. Kad sam izašao iz te veze, koja je trajala 12 godina, ostao sam na ulici. Iznajmio sam od jedne pevačice stan koji nije bio sređen za izdavanje, ali pošto sam bio bez ičega, ona mi je izašla u susret. Ubrzo smo Suzana i ja počeli da živimo zajedno i ona se potrudila da ta pustinja u stanu počne da liči na dom. Kasnije smo prešli u ovaj stan i iz njega ne izlazimo - objasnio je tom prilikom Milić.

foto: Zorana Jevtić


Svakodnevica ovog bračnog para uvek je drugačija, iako se njih dvoje razdvajaju samo u retkim prilikama.

foto: Zorana Jevtić

U radno vreme uglavnom sede za kompjuterima i obavljaju svako svoje obaveze, a često vole da iznenade prijatelje svojim kulinarskim sposobnostima.

foto: Zorana Jevtić


- Nama je uvek predivno i uglavnom smo stalno zajedno. Stvaram muziku, novi album za Vatreni poljubac i autobiografiju u tri dela na preko 1.200 strana. Prvi deo sam objavio pre dve godine, drugi deo je spreman, a treći se lektoriše. Uvek ima nekih događanja. Suzana ode sa mnom na probu da sluša teški rok, koji baš i ne voli. Moram da naglasim da je ona majstor u kuhinji. Mnogi su rekli da nikad nisu jeli sarme i paprikaš kao kod nje. Kad je preuzela da pravi hleb, tek tada su nam se svi gosti najeli. I ja sam naučio da kuvam - kaže roker, koga supruga prekida u pola rečenice.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker