šokantno

Godinama ju je tukao: Menadžeri Džonija Depa priznali da je glumac bio nasilan u braku (FOTO)

0

Iako su menadžeri slavnog glumca, tokom brakorazvodne parnice, uporno insistirali na tome da Herdova laže svaki put kada kaže da ju je suprug Džoni Dep tukao, sada tvrde suprotno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Naime, poznati glumac već izvesno vreme se sudi sa bivšim menadžerima, koje je optužio da su neodgovorno rukovodili njegovim novcem i time ga doveli gotovo do bankrota.

 

U sudskim spisima, koji su objavljeni u američkim medijima, bilo je reči ne samo o finansijskom krahu holivudskog glumca već i o njegovoj prekoj naravi.

 

Tako su Depovoi bivši menadžeri potvrdili da su poruke, koje je Herdova pustila u javnost u vreme njihove brakorazvodne parnice, istinite.

 

Naglo je smršao, visi mu koža i ne može sam da hoda: Džoni Dep se pojavio PRVI put u javnosti nakon razvoda i sve zabrinuo svojim izgledom (FOTO)

 

Reč je o porukama koje su razmijenili Depov asistent i Amber, a u kojima asistent govori glumčevoj supruzi da je Depu žao što ju je udario. Glumac je tada tvrdio da je poruke Amber izmislila.

 

Naša menadžerska firma je dobro upoznata sa situacijom i znamo da su poruke bile prave. Dep je nasrnuo na suprugu, a jednom ju je udario i nogom - rekli su iz menadžerske tvrtke i potvrdili da je Dep godinama bio nasilan prema supruzi.

U sred finansijske krize i borbe za bogatstvo: Džoni Dep odbio da se odrekne jedne stvari

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker