da li vam se dopadaju?

Vrede li toliko ili je mogla da pazari 17 lepših? Salma Hajek postala vest dana zbog krajnje neobičnih sandala (FOTO, ANKETA)

0

Paparaci su slavnu glumicu spazili tokom šetnje Njujorkom, a ove fotografije su munjevito obišle planetu. Razlog: nesvakidašnja i preskupa obuća.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Nije lako biti glamurozna filmska zvezda - u svakoj situaciji morate da izgledate spektakularno, čak i ako samo šetate gradom. Salma Hajek je to sigurno imala na umu dok se doterivala za izlazak kada je odabrala upravo ovaj par Gučijevih sandala.

 

Ništa se ni sa čim ne slaže, ali je efekat NEVEROVATAN: Čudesna Salma spaja nespojivo! (FOTO, ANKETA)

 

Kako mediji javljaju, reč je o paru obuće koji košta čak 1.690 američkih dolara i čije su štikle spojene s ostatkom đona, pa je verovatno lakše hodati u njima (ili nije?). Na njima im svega: zanimljivog dezena, srebrnih kaišića, crvenog đona, crnih potpetica, plavih, žutih i srebrnkastih kristala... Uz to, prsti su zatvoreni, ali je prednji deo stopala ipak otvoren.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ovaj neobični model deo je kolekcije za jesen/zimu 2017. godine, a Salma ga je kombinovala s haljinom sa cvetnim dezenom koja košta gotovo koliko i sandale. Istog dana, ponela ih je i uz haljinu crvene boje i veoma bogatog i raznobojnog printa.

 

Jedno je sigurno - Salma nikad nije bila smelija uživajući u čarima mode!

 

 

makonda-tracker