bili su nerazdvojni

Kako su se upoznali Ana Nikolić i Rasta? Sve je počelo simpatičnom greškom, došla je nedoterana, a onda se rodila LJUBAV

0

Nekada jedan od omiljenih poznatih parova danas ima promenljiv odnos, a mnogi se ne sećaju kako je sve počelo

Rasta i Ana Nikolić bili su najzaljubljeniji par na javnoj sceni 2016.
Rasta i Ana Nikolić bili su najzaljubljeniji par na javnoj sceni 2016.foto: Damir Dervišagić

Pevačica Ana Nikolić, jedna od najpopularnijih žena naše muzičke i javne scene, godinama je spadala u najpoželjnije dame na malim ekranima, a sve je iznenadila 2016. kada je potvrdila da se – udala.


Budući da su reper Stefan Đurić Rasta i ona bili veoma tajnoviti tokom svoje veze, niko nije ni slutio koliko je ona ozbiljna, a par se venčao u potpunoj tajnosti.


Oni su se, međutim, razišli 2018. godine, nakon rođenja ćerke Tare.


Imali su Ana i Rasta često turbulentan odnos – od velikog prijateljstva do trzavica, a danas mediji ponovo pišu o njihovom navodnom sukobu.

 

Saznali smo tako mnogo detalja o njima posle ljubavi, a malo ko zna kako je zapravo počela ljubavna priča Ane Nikolić i Stefan Đurića Raste.

Kako su se upoznali Ana Nikolić i Rasta?


Pevačica je nakon duže pauze od albuma "Milion dolara" želela da promeni zvuk i učini svoj stil modernijim, a čula je Rastin rad, iako nije znala mnogo o njemu. Zato je, kako je ispričala u emisiji Premijera, tražila bratu da joj pozove "Ristu".


Rekla sam Marku da hoću da menjam nešto sa zvukom i da mi nađe Ristu. Naravno, on se začudio i pitao me da li sam mislila na Rastu i tako je krenula saradnja – ispričala je svojevremeno Ana.

 

Rasta i Ana Nikolić su tokom braka zajedno žirirali u šouu 'Ja imam talenat'
Rasta i Ana Nikolić su tokom braka zajedno žirirali u šouu "Ja imam talenat"foto: Dragana Udovičić

Prema njenim rečima, Stefanov pravi nadimak joj je delovao pomalo neobično.


Ja sam stvarno mislila da treba da tražim nekog Ristu, čudno mi je bilo ime Rasta – istakla je.


Pevačica je opisala i njihov prvi susret, koji je protekao vrlo ležerno, opušteno, a ona nije bila doterana kao inače.


Prvi put sam otišla sa naočarima, nesređena, verovatno nakon nekog provoda. Rasta mi je pustio neke pesme koje je trebalo da izaberem za svoj album, a ja sam skakala i vrištala nakon što sam čula svaku – rekla je Ana.

 

Ana Nikolić razvela se od Raste 2018. godine
Ana Nikolić razvela se od Raste 2018. godinefoto: Antonio Anhel/ATA images

Radeći na albumu, par se zbližio i uskoro je prijateljstvo preraslo u ljubav.


Taj album je doneo prijateljstvo, pa i ljubav. Mi smo se u početku družili, spontano se izdešavalo. U početku smo stvarno bili saradnici, ali to je jedina osoba čiji sam tekst otpevala, a da to nije Marina Tucaković – objasnila je Ana.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Rasta na Jamajci

 

makonda-tracker