sreća u nesreći

UZ MALO SREĆE, BRZO ĆE STATI NA NOGE: Opljačkanoj Tamari Kalinić brendovi nude pomoć

3


Srpska influenserka s adresom u Parizu pre neki dan je opljačkana, a lopovi su iz njenog stana odneli čak i dokumenta!

foto: Instagram
foto: Instagram

Najpoznatija srpska influenserka Tamara Kalinić pre nekoliko dana doživela je ogromnu neprijatnost, kada su iz njenog stana u blizini Jelisejskih polja u Parizu iznete stvari u vrednosti 300.000 evra, kako su javili mediji.


Nakon što je ona potvrdila da je došlo do krađe, mnogi su joj pružili javne poruke podrške.


"Skrinšotujem" sve vaše prelepe poruke podrške — čine da se osećam voljeno i zaštićeno svom tom pozitivnom energijom i molitvama. Hvala vam mnogo, činite da se osećam bolje. Vaša podrška mi uliva veru da će sve biti u redu — napisala je Tamara na Instagramu.

 


Ona je otkrila i da marke s kojima ima saradnju neće propustiti priliku da joj pomognu.


Ogromna zahvalnost za sve moje poslovne partnere i brendove koji nude pomoć — poručila je influenserka. — Takođe sam zahvalna svojoj porodici i prijateljima za sve što su za mene uradili ovih dana. Stvarno su se pokazali. Moj dečko je bio istinski heroj kad se sve ovo dogodilo i naša veza je jača nego ikad.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Podsetimo, kako je javio francuski Actu17, lopovi su navodno u Tamarin stan ušli kroz prozor i odneli sve što im je bilo pri ruci: dvadesetak torbi luksuznih brendova, skupocene satove, kofere i slične predmete, u ukupnoj vrednosti od čak 300.000 evra! Influenserka je pozvala policiju oko ponoći, čim je zatekla stan u takvom stanju, a istraga je u toku.
 

 

makonda-tracker