stil slavnih

OD TAMARE KALINIĆ DO DŽENIFER ANISTON: Ovoj torbici poznate devojke jednostavno ne mogu da odole, a evo kako je sve nose

0

Nedavno smo pisali o novom modelu tašne koja može da se uklopi i uz vrlo elegantnu odevnu kombinaciju i za street style, a ispostavilo se da je ona vrlo brzo očarala slavne zaljubljenice u modu

foto: Instagram
foto: Instagram

Dok su neke torbe neprolazni trend, poput legendarne birkinke brenda Hermés, s vremena na vreme pojavi se tašna koja gotovo preko noći zavlada svetom i nakratko ukrade slavu klasicima, a ovih dana je to nesumnjivo model Coussin modne kuće Louis Vuitton!

 


Ključni komad kolekcije za proleće i eto 2021. godine koju je Nikolas Geskijer dizajnirao za ovaj brend bio je najzapaženiji na prošlogodišnjoj reviji. Ovaj aksesoar na prvi pogled deluje kao poveće pismo-tašna, ali ima i masivan lanac koji se proizvodi i u zlatnoj i u srebrnoj boji.

 

 

Sama torba dostupna je u različitim nijansama i bojama, krasi je prepoznatljivi logotip ove čuvene modne kuće, a najčešće je na mrežama vidimo kako se nosi ispod ruke, mada jednako efektno izgleda i kada se nosi kao crossbody detalj, okačenu o rame ili kao ručna torba.


Njoj nisu odolele neke od najpoznatijih influenserki planete, ali ni popularne dame s javne scene, pa smo je tako nedavno videli na ramenima Selene Gomez, Kamile Morone, Kloe Grejs Morec, kao i na glumici Dženifer Aniston, koja ju je uklopila u svakodnevnu varijantu, s tim što je umesto lanca nosila čvrst kaiš.

 

 

Naša Tamara Kalinić ponela je maslinasti model sa zlatnim lancem u kombinaciji s vrećastim pantalonama, belim blejzerom i šticastim cipelama...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

... kao i s farmerkama i belim džemperom!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Glumica Sofi Tarner ima ovu tašnicu u nekoliko boja, a nedavno je viđena kako je nosi ispod ruke u spoju s patikama, crnim baggy pantalonama i efektnim belim duksom s printom.

 

 

Miranda Ker upotrebila ju je samo za slikanje, a ona je na Instagramu pokazala beli model koji ima i zlatan lanac i kaiš u sportskom stilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

 

makonda-tracker