VREDNA DEVOJKA

OD HOBIJA IZ SNOVA JE NAPRAVILA UNOSAN POSAO: Tamara Kalinić živi život u "koferima", a ovako govori o muškarcima i uspehu koji je postigla! (FOTO)

0

Gradi stil svetske dame

foto: Instagram Printscreen

 

Influenserku Tamaru Kalinić na Instagramu prati oko 800.000 ljudi, ali ovo nije bio njen san kao devojčice. Tamara je farmaceut i nakon školovanja počela je da radi u apoteci. Svaku pauzu za ručak koristila je da bude na kompjuteru, okači po koji post i vrati se poslu. Prijateljima je to bilo zabavno, roditelji su mislili da je to prolazni hobi, a onda je ona počela ozbiljno da zarađuje od bloga i napustila apoteku.

 

Danas živi u Londonu, ali je vrlo često na različitim krajevima sveta pa su kofer i avion njeni stalni pratioci. Na pitanje da li bi se bavila modnim blogom i dalje da joj ne donosi toliki novac, Tamara za kaže:

 

"Bih, ali bi mi poziv modne blogerke bio hobi. Sve ovo sam i počela iz hobija, dok sam radila u apoteci kao farmaceut i iskreno i da sutra prestanem da zarađujem novac od ovoga i ako jednog dana nestane moja profesija, ja ću se i dalje time baviti. Posao modne blogerke je nešto što volim, to je nešto što me ispunjava. Ne radim to iz ega, niti zbog slave i novca, već zato što je ova profesija moje igralište kada je u pitanju kreativno izražavanje sebe."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

 

Tamarin posao je uglavnom u vezi sa inostanstvom, a ono što sve zanima jeste je ona to “pokupila” od stranaca, a šta je zadržala iz Srbije kada je stil života u pitanju.

 

"Od stranaca sam uzela radne navike, volim da je sve na vreme, volim da je sve po rasporedu kako smo se dogovorili, crno na belo i napismeno. A nekako ljubav prema životu i onaj neki pravi osećaj kada su ljudi u pitanju je to što sam ponela iz Srbije i na to sam mnogo ponosna." - priča Kalinićeva.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker