ništa nije skrivala

"ZALJUBILA SAM SE ISTOG TRENUTKA KAD SAM JE UGLEDALA": Ovo je žena s kojom je Anđelina Džoli GODINAMA varala muža

6

Anđelina Džoli ima iza sebe tri braka, ali i jednu vezu o kojoj se ne priča previše, ali je reč o jednoj od njenih najvećih ljubavi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U martu 1996. godine, lepa glumica Anđelina Džoli zaklela se na večnu ljubav svom kolegi iz Velike Britanije Džoniju Liju Mileru, koji je u tom trenutku bio veoma popularan i ništa manje atraktivan nego danas.

 

Međutim, već naredne godine Anđelina je upoznala ženu koja ju je očarala i učinila da zaboravi na zavet koji je dala. Tokom snimanja filma Foxfire, Anđelina se zbližila s japansko-američkom glumicom Dženi Šimicu. Kako je kasnije sama priznala, to je bila ljubav na prvi pogled.

 

Zaljubila sam se istog trenutka kad sam je ugledala — izjavila je 1997. godine Anđelina u jednom intervjuu.

 

 

Kako je tada dodala, da već nije bila udata, verovatno bi stupila u brak sa Dženi. Ipak, ova osećanja bila su iznenađenje i za samu Anđelinu, koja ranije nije imala vezu sa ženom.

 

Bila sam iznenađena kada sam iznenada osetila prema ženi ono što sam uvek osećala prema muškarcima — ispričala je jednom prilikom Anđelina. — Želela sam da je ljubim i da je dodirujem.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Ova veza nastavila se i u narednim godinama i navodno je ona jedan od razloga zbog čega su se Džoni Li Miler i Džolijeva razveli 1999. godine.

 

Ipak, tome je doprinela i činjenica da je Anđelina bila zaljubljive prirode — svega dva meseca nakon razvoda, udala se za glumca Bilija Boba Torntona!

 

Međutim, čim je objavljeno da se Anđelina razvodi od Breda Pita, pojavile su se glasine da je ona ponovo u kontaktu sa Dženi Šimicu, jednom ženom koja je uspela da zavede tada najlepšu glumicu na planeti.

 

 

makonda-tracker