više ne ćute

DOSTA JE BILO TIŠINE, POČEO JE RAT! Megan Markl šokirala izjavom o kraljevskoj porodici, oni tvrde da je —zlostavljačica

1

Dok svet čeka objavljivanje intervjua koji su princ Hari i njegova supruga dali Opri Vinfri, američki i britanski mediji prenose jednako zanimljive vesti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako javlja britanski Daily Mail, Megan Markl je izjavila da je žrtva "proračunate prljave kampanje", i to nakon što ju je kraljevska porodica optužila da je zlostavljala i oterala dvoje zaposlenih i srozala samopouzdanje trećeg.


Vojvotkinja od Saseksa istakla je da američki magazin The Times, koji je preneo vest o tome kako se Megan loše ophodila prema svojim zaposlenima, "iskorišćava Bakingemska palata kako bi se doprinelo lažnom narativu zasnovanom na obmanjujućim i štetnim dezinformacijama".

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Medijima su se obratili advokati supruge princa Harija, koji su istakli da je bivša glumica "tužna zbog najnovijih napada na njen lik, naročito zato što je i sama bila žrtva zlostavljanja i duboko je posvećena podršci onima koji su proživeli bol i traumu".

 

 

makonda-tracker