ZANIMLJIV ODABIR

SPOJILI SU NESPOJIVO — NIKAD NE BISTE POGODILI! Porodica otkrila kako će se zvati sin Dane Karić

4

Ćerka Bogoljuba Karića donela je na svet svoje drugo dete, a Karići su otkrili ime koje je mališan dobio.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Dana Karić, pevačica i nekadašnja članica grupe DnD, ponovo je postala mama, a njen suprug Nikola Stojilković podelio je prvu fotografiju srećne mame iz porodilišta.

 

Par ipak nije otkrio ime koje je dečak dobio, a ta čast pripala je porodici Karić, koja je na zvaničnoj Instagram stranici Karić grupe istakla saopštenje.

 

Najmlađa ćerka Bogoljuba i Milanke Karić, Danica i njen suprug Nikola Stojilković dobili su sina kojem su dali ime po dedi Bogoljub!
Danica se porodila u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a dečak, čije puno ime glasi Bogoljub Džunior Karić Stojilković, ima 3.580 grama i duga je 55 cm. Porodica Karić, koja je pre pet decenija krenula iz Peći s prvom velikom porodičnom kompanijom, već decenijama se nalazi u vrhu svetske liste po mnogo čemu, pa i po tradiciji očuvanja porodice. Karići su se rađali od Amerike i Kanade, preko evropskih država, Rusije, Kine, pa evo sve do Emirata. Čestitke porodici pristižu sa svih strana, a veselje je u Dubaiju trajalo do ranog jutra. Nikolini roditelji Momir i Sunčica Stojilković iz Vranja, kao i Danini Milanka i Bogoljub su presrećni. Čuveni srpski biznismen ne krije veliku radost što je dobio još jednog naslednika i što je 203. Karić nazvan po njemu
— stoji u saopštenju.

 

foto: Instagram

Karići su se zahvalili Daninom suprugu Nikoli i njegovim roditeljima što su prihvatili Daninu želju da dečak dobije ime po dedi Bogoljubu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karic BK Group (@karic_bk_group) on

 

Nikola i Dana su na ovaj način ukazali najveće poštovanje koje su mogli meni za života. To samo potvrđuje veliku ljubav naše dece, zetova, snaja i svih u porodici Karić, kao i to da pravilno shvataju sve u životu — piše u saopštenju.

 

 

makonda-tracker