četvorostruki spektakl

Nema veće sreće: Karići dans prave ČETVOROSTRUKO VENČANJE, a ovako to izgleda UŽIVO! (FOTO/VIDEO)

0

Sin jedinac i tri ćerke danas proslavljaju zajedno...

Karići prave četvorostruko slavlje
Karići prave četvorostruko slavljefoto: KurirTV

 

 

Bogoljub Karić organizovao je veliko slavlje na kojem su njegovi sin i tri ćerke sklopiti brak sa svojim izabranicima u kripti Svetog Save u Beogradu.


Sudbonosno „da“ pred Bogom izgovorili su Nebojša i Ksenija, Nadežda i Dejan Lazarević, Jelena i Goran Lazarević i Danica i Nikola Karić Stoilković. Ideja da se sva deca poznatog biznismena venčaju u crkvi istog dana potekla je upravo od mladenaca.

 

Uz crkveni hor mladenci su se zavetovali pred Bogom, a prisustvovao je velikog broja crkvenih velikodostojnika.

 

Mladenci su stigli nekoliko minuta pre 16 časova, kada je zakazano kolektivno venčanje. Strpljivo su se slikali ispred hrama, a mlade su blistale, dok su Bogoljib i Milanka bili puni ponosa.

 

Porodica karić
Porodica karićfoto: KurirTV

 

Došli su i majka Bogoljiba, Danica Karić Kuzmanović, Danijela Karić sa decom iz prvog braka i dečkom Ivanom Mileusnić, Bojan Karić, glumica Mirka Vasiljević.

 

Stigao Simon De Karić sam, nije hteo da stane da ga slikaju, dok je brat Bogoljuba Karića Dragomir Karic ljubazno pozdravio novinare.

 

 

Spektakularno slavlje za oko 800 gostiju biće organizovano u vili „Jelena“ na Dedinju. Za dobru atmosferu na svadbi biće zadužene najveće estradne zvezde Šaban Šaulić i Ana Bekuta, dok Karićeva prijateljica Ceca neće biti na slavlju jer je na odmoru na Kipru.

 

 

makonda-tracker