gradi svoju karijeru

NJEN OTAC JE OSNOVAO NOVU PORODICU, A MAJKA JU JE PUSTILA DA RADI ŠTA ŽELI: Ćerka glumačkog para ne okleva da se fotografiše GOLA, a izrasla je u PRELEPU DEVOJKU! (FOTO)

1

Sa ocem nije bila u dobrim odnosima, ali tokom godina se to promenilo.

foto: Profimedia

Naime, Alek i Kim venčali su se 1993. godine, dve godine nakon venčanja dobili su Ajrlrnd, a 2000. se razveli - i to na jako ružan način. U javnost su isplivavali ružni detalji iz života slavnih glumaca, pa čak i snimka u kojoj ljutiti Boldvin viče na malenu Ajrlend i naziva je 'bezobraznom malom svinjom'.


Čak šest godina trajala je šestogodišnja bitka za starateljstvo nad ćerkom. Kim je potrošila milione na advokate, a na kraju je dodeljeno zajedničko starateljstvo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on



Alek se žalio da Kim ne poštuje odluku sud,a te da mu ne dopušta da učestvuje u odgajanju njihove ćerke, ali nakon niza godina otac je popravio svoj odnos s ćerkom, dok je i sama KIm priznavala kako je Ajrlend zbog razvoda drugačije odgajala.

 

Svaki razvod je težak za malo dete, bez obzira koliko se trudio da ne bude. Ajrlend sam zbog situacija odgajala na neobičajan način. Dala sam joj potpunu slobodu. Ako je htela šarati po zidovima, šarala je. Htela sam da odrasta okružena srećom i ljubavlju - rekla je majka Kim.

 

 

 

makonda-tracker