OČAJNIČKI APEL

PRVE REČI OTKAKO JE STIGLA U SRBIJU: Jelena Karleuša se oglasila na Instagramu jednom VELIKOM MOLBOM (VIDEO)

3

Pevačici zaista nije lako da podnese silnu medijsku pompu

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Otkako se vratila u zemlju nakon boravka u Kini, gde se na neko vreme sa ćerkicama sklonila kod muža Duška Tošića, kako bi porodično prevazišli skandal sa eksplicitnim fotografijama, pevačici Jeleni Karleuši mediji ne daju mira. Opsedaju je sa svih strana, ovako ili onako tumače njene pokrete, izmišljaju izjave…

 

Pošto je za Jelenu to već postalo neizdrživo, odlučila je da se putem Instagrama obrati kako medijima, tako i svojim obožavaocima, apelujući da je makar malo ostave na miru. Ili barem da se okanu njenih ćerki.

 

- Bolesna medijska hajka ne prestaje. Zlo koje je mojoj porodici i meni učinjeno bolesnim lažima, nemerljivo je. Nikada nikoga nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše. Naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva - i neka ćuti. Za kraj, apelovaću. Ne stavljajte mi decu na naslovne strane. Ne koristite moju decu u vašim bolesnim željama da meni naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju i nasilju, lažima i mržnji....? - poručila je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

makonda-tracker