KO BI REKAO?

U NEVOLJI SE VIDI KO JE ČOVEK, A KO NEČOVEK: Jelenu Karleušu podržale brojne javne ličnosti, a za neke od njih to NIKADA ne biste očekivali jer su sa pevačicom bili NA KRV I NOŽ (FOTO)

25

Iako je s nekim kolegama bila u manje ili više ozbiljnim zađevicama, oni su je u ovim teškim trenucima od sveg srca podržali

foto: instagram
foto: instagram

Ratovi na estradi su uobičajena stvar, a zbog toga što nema dlake na jeziku, Jelena Karleuša je s mnogim javnim ličnostima bila u nekoj vrsti svađe.

 

Ipak, da su svakodnevne zađevice jedno, a ozbiljni problemi drugo, pokazale su brojne Jelenine kolege, koje su joj na društvenim mrežama pružile punu podršku.

 

Sigurno najbolji primer jeste Seka Aleksić. Ona i Jelena Karleuša godinama unazad ne razgovaraju, a svojevremeno su se i javno prepucavale, pa su se mogle čuti i pročitati razne izjave. Međutim, u jeku skandala o navodnoj aferi Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa, te eksplicitnih fotografija na kojima je navodno Jelena, oglasila se upravo Seka.

 

foto: Instagram/Printscreen

 

Pevačica je, na veliko iznenađenje svih koji znaju da Jelena i ona ne razgovaraju, podržala Karleušu.

 

- Bez obzira na sve! Treba imati u vidu da ova žena ima pre svega dvoje dece! Da je majka, ćerka, supruga... Ne stajte joj na muku! Ljudski je! - napisala je Seka.

U ZNAK podrške koleginici u sukobu sa Vranješom, žestokom porukom na "Instagramu" oglasio se Aca Lukas, napisavši da fudbaler nikada ne bi udario tako nisko da je pravi muškarac:

 

- Podrška za drugaricu i koleginicu! Ne daj se, Jelena, za druge ne znam, ali ja sam uz tebe! Muškarci koji trtljaju okolo sa kojom su ženom spavali su indijanci. Muškarci koji trtljaju okolo da su sa nekom ženom spavali, a da to nisu radili, su indijančine. E, ti muškarci su ozbiljno zlo, ozbiljno oboleli od kompleksa niže vrednosti, i nisu nikakvi mangupi! Sramota.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

Među prvima se oglasila Dara Bubamara, koja je pre dve godine prolazila kroz sličan skandal.

 

Ona je uz svoju koleginicu stala tiho, objavivši fotografiju sa koncerta u Štark areni, uz kratak opis: “Podrška mojoj Jeleni”.

 

foto: Instagram/Printscreen

Ko je još, od koga teško da bismo to očekivali, podržao Jelenu Karleušu saznajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker