MA, KAKAV RAZVOD

SREĆNA PORODICA: Jelena Karleuša dokazala da se, uprkos skandalima, ona i Duško Tošić u Kini bezbrižno provode sa ćerkicama (FOTO) (VIDEO)

5

Po svemu sudeći, folk-diva i njen muž ni najmanje ne haju za novinske napise i zlurade glasine

foto: Eddy Addlan
foto: Eddy Addlan

Skandal koji su izazvale eksplicitne fotografije Jelene Karleuše ne prestaje da traje, a posle nekoliko dana potpune tišine, pevačica se oglasila na Instagramu.

 

Jelena, koja je odmah po izbijanju skandala otišla sa ćerkama Atinom i Nikom u Kinu kod supruga Duška Tošića, postavila video na društvene mreže kako se Duško igra sa mlađom ćerkom Nikom, a onda je objavila i fotografiju ćerki na kojima su devojčice nasmejane i bezbrižne.

 

foto: Printscreen/Instagram

Naime, spekulisalo se da će se zbog eksplicitnih slika Jelena Karleuša i Duško Tošić razvesti, pa i da će doći do podele imovine, nakon što je pevačicin muž našao prepisku sa Ognjenom Vranješom u Jeleninom telefonu.

 

foto: Printscreen/Instagram

 

Pevačica je oštro demantovala sve, ističući da je u pitanju foto-montaža iza koje ne stoji samo jedan čovek, već čitava grupa ljudi koja želi da naudi njoj i njenoj porodici, a koja će prema njenim rečima pravno odgovarati.

 

 

 

 

makonda-tracker