Veliki borac

Ona ne preza da uradi ono što se mora: Mina Lazarević u ulozi samohrane majke

0

U novim epizodama serije "Istine i laži" pojaviće se i popularna Mina Lazarević, u ulozi samohrane majke Sofije, koja je tinejdžerka. Glumica se, kako kaže, uželela snimanja serije. Ipak, to nije činila skoro tri godine...

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Ona aktivno krasi daske koje život znače, ali Mina Lazarević već dve i po godine pred kamere nije stala. Sada, u seriji "Istine i laži" pojaviće se u ulozi samohranog roditelja, što je na poseban način raduje, a evo i zašto.

U ovim godinama više ne mogu da igram neke klinke. Igram majku Sofije koja je tinejdžerka, učenica srednje škole", kaže Mina.

Od incidenta prošlo skoro 2 godine tokom kojih je NIKO nije video: Mina Lazarević se vratila lepša i jača nego IKAD! (FOTO)

 

Glumica je otkrila da se na setu oseća sjajno, te da joj je prvi dan prošao kao da je od samog početka tu.

Uželela sam da snimam serije", priča Mina za Blic, a zatim nastavlja: Poslednju sam snimila pre dve i po godine."

Takođe, otkrila je i malo o svom liku.

Ovo je vrlo zahtevna uloga za igranje zato što pruža dobar poligon, široka je amplituda njenih raspoloženja i sredstava za manipulaciju drugim ljudima. Ona je veliki borac u životu i ne preza da uradi ono što mora da uradi. Samohrana je majka i bori se sama za sebe i za svoje dete. Ne preza da bude ni malko pokvarena."

makonda-tracker