OTKRILA SOČNE DETALJE

Mnoge poznate ličnosti je ODVELA u KREVET: Evo šta kaže naša lepa voditeljka ko je kakav! (FOTO)

0

Voditeljka Rada Radenović se nakon godinu dana pauze vratila autorskoj emisiji “Rada sam”, gde u noćnom terminu ugošćava brojne javne ličnosti Srbije.

 

 

Ona svoje sagovornike u jednom delu emisije vodi u krevet i u tome ne vidi ništa loše.

 

- Provokacija nije odvođenje u krevet jer svako ide u krevet na kraju dana. To nije samo mesto gde se vodi ljubav, već gde čitaš, odmaraš, kucaš poruke, neki poslovne obaveze završavaju u krevetu, a pre svega toga osnovno je da tamo - spavate. Meni niko nije u krevetu pričao o seksu, već o ljubavnom doživljaju koji su imali sa voljenim osobama. U mom slučaju godinama sama idem u krevet i to mi ne predstavlja problem, čak me raduje - objašnjava Rada Radenović.

 

Na pitanje da li će podleći onom trendu da deca u svakom segmentu života treba da prate svoje roditelje, te da li će njen sin Petar jednog dana biti deo javne scene, majka desetogodišnjaka kaže:

 

- Petar će se u životu baviti onom profesijom kojom bude želeo. Nisam od onih majki koje su toliko ambiciozne. Tu sam da ga podržim u svemu što želi, a on pokazuje afinitete prema sportu, što me raduje. Pored svega, ponosna sam kada znam da je pre nekoliko dana kada se završila školska godina iz škole doneo knjižicu sa odličnim uspehom, što govori da mu je na prvom mestu škola, potom sport, pa sve ostalo.

 

 

 

makonda-tracker