OTKRILA SOČNE DETALJE

Mnoge poznate ličnosti je ODVELA u KREVET: Evo šta kaže naša lepa voditeljka ko je kakav! (FOTO)

0

Voditeljka Rada Radenović se nakon godinu dana pauze vratila autorskoj emisiji “Rada sam”, gde u noćnom terminu ugošćava brojne javne ličnosti Srbije.

Rada Radenović
Rada Radenovićfoto: Marina Lopičić

Rada Radenović smatra da ono što je dobro ne treba menjati, te tako ni ona ne želi da promeni koncept emisije koji će se baviti razgovorima sa poznatima kroz tri segmenta njihovog života: ljubav, karijeru i uspeh.

 

Ona se oprostila od rijaliti emisije “Zadruga” i otkriva da sa nestrpljenjem iščekuje da gledaocima otkrije drugu stranu njenih sagovornika.

 

- Radujem se povratku i poslu, zato što je to nešto u čemu uživam. To je ono što volim i radim, a u međuvremenu su se dešavali projekti na kojima sam bila angažovana. Nekako se u svom studiju najbolje osećam, baš kao kod kuće - kaže za “TV magazin“ jedno od najpoznatijih TV lica Pinka.

 

 

Ona kaže da, iako to možda nekima deluje, u razgovorima sa gostima nikada ne postavlja provokativna pitanja.

 

- Smatram da sam sa svim mojim gostima razgovarala na temu njihovih karijera i života, a kada je u pitanju to što se doživi kao provokacija mogu samo da kažem da nikada nisam insistirala na tome i imala namere da ispadne nepristojno. Ne volim da insistiram. Bitno mi je da gost kada ode iz moje emisije, bude srećan. Mislim da su moji dosadašnji sagovornici možda kompetentniji da pričaju da li su isprovocirani dok su bili u mom studiju. Meni lično nisu rekli da su bili nezadvoljni. Za mene je provokacija negativan kontekst i prvo sebe ne želim da dovedem u takvu situaciju, što samim tim znači da tako nešto neću uraditi ni drugima - iskrena je voditeljka.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker