PORODIČNA DRAMA

Možda će ovog puta sebi da ODUZME ŽIVOT: Milić Vukašinović progovorio o ćerki narkomanki!

0

Posle teških reči koje je za rekla ćerka Milića Vukašinovića, oglasio se i poznati roker.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Roker tvrdi da nikada nije ošamario Maju i da ga proziva kad god krizira nme bi li otišla u bolnicu.

 

Milić Vukašinović tvrdi da mu se ćerka Maja Avdibegović sveti optužbama da ju je tukao u detinjstvu zato što je on rekao surovu istinu - da je ozbiljno navučena na drogu.

 

Posle ispovesti rokerove naslednice za Kurir, u kojoj je ona ispričala strašne detalje iz njenog detinjstva, kao i razloge zbog kojih je dva puta pokušala da izvrši samoubistvo, oglasio se poznati muzičar sa svojom verzijom priče. Milič kaže da ništa od navedenog sa njenim rezanjem vena da to nije prvi put i da, kad god krizira kao dugogodišnja narkomanka, to radi da ode u bolnicu da se malo popravi - napisao je Vukašinović na Tviteru i dodao:

Ćerka se meni sveti što sam izneo istinu o njenoj narkomaniji i što će posle ovoga ponovo da krizira i možda joj ovog puta i uspe da sebi oduzme život - rekao je Milić.

Na konstataciju jednog pratioca da je kao roditelj negde omanuo, roker mu je odgovorio:


Ako misliš da sam svojoj ćerki trebao da zabranim da se zaljubi i da se zabavlja sa svojim odbranikom, onda jesam omanuo, a zaljubila se u lepog, talentovanog dečka bubnjara koji je navukao na heroin i to nakon kraja rata u Sarajevu gde smo bili sve vreme - rekao je nekadašnji bubnjar "Bijelog dugmeta" i frontmen "Vatrenog poljupca" i dodao da ovu priču nije želeo da "razvlači" po medijima i društvenim mrežama.


- Samo sam morao da objasnim ove bljuvotine o meni od moje ćerke i razlog zašto to radi jer njena bestijalnost nema kraj - završava roker.

 

makonda-tracker