pokušala samoubistvo

Dramatična ispovest Milića Vukašinovića: Ćerku su mi pronašli KRVAVU u kupatilu, samo roditelji NARKOMANA mogu da shvate taj PAKAO!

2

Nakon što je njegova ćerka Maja tokom prošle nedelje pokušala da izvrši samoubistvo, proslavljeni muzičar progovorio je o paklu kroz koji prolazi

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Nakon saznanja da je njegova tridesetpetogodišnja ćerka Maja Avdibegović postala zavisnik od heroina, poznati roker Milić Vukašinović bio je potpuno slomljen. Kako kaže, upravo zbog toga nije imao dobar odnos sa njom, ali je njegova supruga Suzana želela da ih pomiri, a u toj nameri je i uspela.

 

Nakon pomirenja roker je bio u Sarajevu u poseti ćerki Maji i unucima Irfanu (10) i Irmanu (7) i kako kaže, činilo se da je tada sve u redu. Međutim, strašne vesti koje je čuo prošle sedmice potpuno su ga slomile.

 

Naime, Maja je krajem prošle nedelje doživela tešku narkotičku krizu i u trenutku očaja zbog nemogućnosti da dobije novu dozu heroina, presekla je sebi vene, nakon čega je pronađena krvava u kupatilu. Ubrzo je alarmirana policija i Hitna pomoć, koja joj je spasila život.

 

- To se nije dogodilo prvi put, takve situacije doživljavao sam i ranije kada je Maja u pitanju. Tačnije, to se uvek događa kada krizira. Svi roditelji koji imaju decu narkomane moraju da shvate da taj pakao prolazi onog trenutka kada zavisnik odluči da se skine. Često boravim kod ćerke u Sarajevu, posebno otkako sam dobio unuke. Kod narkomanije je bitno da moraš da pustiš dete da dotakne dno da bi moglo da se okane toga. Roditelj mora da bude spreman da vidi svoje dete predozirano i mora mnogo truda da uloži u njegovo ozdravljenje - kaže za Story Milić, kom u ovom teškom periodu podršku pružaju prijatelji i porodica.

 

Maja je trenutno na odeljenju za psihijatriju, što je uobičajena procedura kada neko pokuša da sebi oduzme život. Iako su se lekari trudili da dođu do saznanja zašto se odlučila na takav potez, Maja nije želela da podeli svoja razmišljanja.

 

 

makonda-tracker