ŽELI DA SE OSTVARI U ULOZI MAJKE

Životna DRAMA Kije Kocakar: Stalno je umorna i u STRAHU je od najgoreg...

0

Kija Kockar, pobednica Zadruge, suočila se u veoma kratkom roku sa prevarom muža,krahom braka, smrću oca i s brojnim životnim dramama, a sada se našla oči u oči sa strahom koji vuče još iz prošlosti.

Kija Kockar
Kija Kockarfoto: Damir Dervišagić

Posle ginekološke operacije i stresa koji je preživljavala devet mesec, prestravila ju je pomisao da će posledice biti takve da se nikada neće ostvariti u ulozi majke i sebi da ispuni največu želju da rodi sebi naslednika.

To su za mene vrlo intimne stvari, ne bih zaista da polemišem o tome. Bitno je da je zasad sve u redu", rekla je Kija.

Kija je već imala operaciju, operisla je cistu na jajniku i to je u jednom trenutku otkrila u rijalitiju. Pogodila ju je Slobina priča da nisu mesecima imali seksualne odnose pa je priznala koji je zapravo razlog. Po ko zna koji put je tako ponizio. Nakon toga, kada je Kija rekla da bi volela da rodi dete, on ju je upitao da li misli da li će moći, a ona je uglavnom ćutala", ispričala je stjuardesina drugarica.

Posle svih stresova, kako je rekla njena prijateljica rekla, nije bila ni svesna koliko je stres uticao na njeno zdravlje.

Oseća konstantan umor i iscrpljenost, spava više nego inače. najveće strah joj je samo da joj se stvari problem sa jajnicima vratio, pa da joj ne sledi još jedna operacija zbog koje bi mogla da se ne ostvari kao majka", otkrila je prijateljica.

 

makonda-tracker